2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرونا گرفتی چیزای جامد نباید بخوری حالت بد میشه

نه میگم میخوام برم ساندویچ بگیرم بعد احتمال کرونا گرفتن هست یه ساندویچ بگو که کرونا گرفتم لاقل ساندویچش با کلاس باشه

نه میگم میخوام برم ساندویچ بگیرم بعد احتمال کرونا گرفتن هست یه ساندویچ بگو که کرونا گرفتم لاقل ساندو ...

دیوونه... نترس نمیگیری 😂😂😂هات داگ پنیر

مغز و زبون

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

خوراک بندری

اوووووووف دلم خواست

هدفم اینه که بزرگتر که شدم برم خارج. بازیگر مورد علاقم بندیکت کامبریج هست که جونمو براش میدم😍😍😍      عاشقشم خیلی خفنه (به چشم برادری) اگه ببینمش مطمئن باش محکم بغلش میکنم و لپشو محکم بوس میکنم (یعنی در این حد دوسش دارم)،(به چشم برادری)  بیشتر بخاطر فیلم دکتر استرنج و شرلوک ازش خوشم میاد (بقیه ی فیلم هاشو ندیدم چون😂😂) و اگه ازم بپرسن بگن دوست داری همین الان کودوم بازیگرو ببینی میگم:بندیکت کامبریج جوووووون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂