2777
2789
عنوان

باعرض معذرت(دست درازی راننده اسنپ)

| مشاهده متن کامل بحث + 16745 بازدید | 235 پست
نمیگم دروغ میگی اما اصلا با عقل جور درنمیاد ! من توی اطرافیان چند نفر دارم که راننده ی اسنپ و تپ سی ...

خب عزیزم قطعاااا همه بدنیستن وکم پیش میاد باشه ولی خب ادم اگه ذاتش خراب باشه کاری نمیتونه بکنه

نه اتفاقا دوستم ازاوناییه که خیلی زبون داره منم باخودم گفتم شاید اون اول زبون ریخته اونم به خودش چنی ...

زبونم ریخته باشه کسی اجازه این کارو نداره

اینم ی جور تجاوزه دیگ

حتما ک نباید کاری بشه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله زنا حکم خودش رو داره که اثباتش کار حضرت فیله، شاید چون اثبات نشده قاضی حکم اعدام ندادن، اما اگر ...

ظاهرا قصه این بود که دختره کم سن و سالی بوده و تنها با پدر زندگی میکرده که به عمش میگه که سالهاست این مساله هست، تازه با کمک عمه شکایت میکنن و... معاینه میکنن و دختر بکارت نداشته ولی هیچ جوره نمیشه ثابت کرد که پدر بوده، و پدر گفته دخترم با کسای دیگه بوده، دقیقا مثل اون دختر بیچاره افغان که دوتا بچه از پدرش داشت ولی با وجود تست DNA مثبت چون چهار شاهد مرد نداشتن فقط تونستن پدر رو زندانی کنن اون هم بعد از ده سال جنگیدن و مداخله رسانه ها و چه و چه

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
نمیگم دروغ میگی اما اصلا با عقل جور درنمیاد ! من توی اطرافیان چند نفر دارم که راننده ی اسنپ و تپ سی ...

بله ازچشمام بیشتربهش اطمینان دارم وقتی برام تعریف میکرد صداش میلرزید

دقیقا . ضمن اینکه مگه راننده اسنپ چقدر خر و احمق باشه که نفهمه و ندونه خیلی راحت میشه به پشتیبانی و ...

چرا توی ناسزا و قضاوت دیگری انقدر راحت سهیم میشید؟ هر ادمی ممکنه اشتباه کنه مخصوصا تو سن پایین که هیچ تجربه ای آدم نداره، الان ما آخر قضیه رو دیدم و انقدر راحت اشتباهات دوست اسی رو میشماریم، چه بسا اگه خودمون بودیم هم ممکن بود اشتباه کنیم

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
بله ازچشمام بیشتربهش اطمینان دارم وقتی برام تعریف میکرد صداش میلرزید

منم اتفاقا سریع زنگ زدم به یکی از دوستام و با گریه براش تعریف کردم، دوستم بیچاره فقط گفت هر جا هستی تکون نخور میام دنبالت

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
چرا توی ناسزا و قضاوت دیگری انقدر راحت سهیم میشید؟ هر ادمی ممکنه اشتباه کنه مخصوصا تو سن پایین که هی ...

عزیزم. پیشنهاد میکنم در آرامش پیامم رو دوباره بخونید و پستهای بعدی که در تاپیک نوشتم و دقیق توضیح دادم . 

میخوام بدونم کجای پیت من چیزی که شما میگید رو توی خودش داره؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عزیزم. پیشنهاد میکنم در آرامش پیامم رو دوباره بخونید و پستهای بعدی که در تاپیک نوشتم و دقیق توضیح دا ...

یکی از دوستان گفته بود دوستت خاک تو سرش و شما هم نوشته بودید دقیقا...

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
یکی از دوستان گفته بود دوستت خیلی خره و شما هم نوشته بودید دقیقا...

ایشون غیر از اون عبارت، چیزای دیگه هم نوشتن که من اون بخش رو تایید کردم !!! توضیحاتی که ادامه ی ( دقیقا ) نوشتم کاملا مشخصه ! 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

مشكل از ما زناس كه برخورد نميكنيم يا ميترسيم يا استرس ميگيرم يا ساكت ميشيم بنظر من كه يك زن بايد همراه خودش يه اسپري فلفل داشته باشه تو هميچين مواردي ك دست درازي ميشه بزني تو چشماش 

تاسف#  

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)