2777
2789

بچه ها خیلی درگیرم خیلی .۲۱ سالمه دوستای گلم دوتا دختر ۲ ساله دارم.پنح ساله باشوهرمم ۳ ساله عروسی کردم از اول باهم جنگ و دعوا داشتیم.این اخرا خیلی بد.هرچی از دهنش در میاد بهم میگه و فقط میگه بخاطر بچه هامه تحمل میکنم و پریشب بهم گفت تو واسم کمی و تو لیاقت زندگی با من رو نداری.منم تموم حس و دوست داشتنم از بین رفت و با گفتن این حرفاش کلا ازش متتقر شدم.دروع چرا بگم از لحاط خرید و خرج کردن واسم کم نمیزاره.اینم بگم خیلی ها ارزو اینو دارن با شوهرم برای یک ساعت باشن و نگاه پر از نفرتشون رو قشنگ حس میکنم ولی برام مهم نیس خیلی تو فکر جدایی هستم اما میترسم دوتا دختر کوچیک دارم اگه جداشم اونا چی میشن؟با خودم ببرم ک نمیتونم از پس خرجشون بر بیام بیام بدم ب شوهرم نمیتونم دوریشون رو تحمل کنم

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

😔😔😔😢

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش بپرس ببین چیو نمیپسنده 

دوس داره چجوری باشی

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

چرا میگ لیاقت نداری؟؟  یکی بکوبون وسط پاش بفهمه لیاقت ب چی میگن .

نمیدونم خدایی واسش کم نزاشتم از لحاط قیافه همه چی خیلی خوبم .از لحاط خونه زندگی و رسیدگی هیچ کم نمیزارم همش باهام میجنگه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

اگه خیانت نمیکنه و فقط جنگ و دعوا داره دلیل اون دعوا هارو پیدا  کن و سعی کن از بینش ببری 

بمون پای دخترات و زندگی کن

ولی اگه واقعا اذیتی برو و شوهرت عنشو در اورده پاشو برو 

اخه ۲۱ سال سن کم نیست برای دوتا بچه؟

ما خودمون هم نمیدونیم چمونه بعد تو میگی حرف بزن آروم شی..!؟
بپرس مشکلش چیه؟؟  اگ میگ طلاق  طلاق بگیر مهرتم بگیر .خرج بچه هاتم ماهانه بریزه ب حسابت

نمیده طلاقمو میگه برو گم شو هرچی زودتر ولی طلاق میگم میگه خفشو حیون 

اگه خیانت نمیکنه و فقط جنگ و دعوا داره دلیل اون دعوا هارو پیدا  کن و سعی کن از بینش ببری  ...

خستهدشدم هرچی و درست کنم یچیز درمیاد

ای وای بمیرم برات دختر ، دقیقا شرایطت عین خودمه شوهرای ما میدونن ما دلمون نمیاد دخترامونو ول کنیم پرو شدن 

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹
خستهدشدم هرچی و درست کنم یچیز درمیاد

ارغوان جان من چندساله ک تو نی نی سایتم ولی کاربر خاموش بودم وهمیشه تایپک هاتو میخونم 

امیدوارم شوهرت سر عقل بیاد تو نجنگ بزار اون بجنگه تا خسته بشه دادمیزنه جواب نده دعوا میکنه ب روت نیار اینطور درمقابلت تحقیر میشه 

این تجربه ی منه ولی من همیشه باشوهرم میجنگیدم واون ساکت بود دلیل برای دعوا پیدامیکردم ولی اون بیخیال  جوابش درمقابل بی احترامی و دعواهای من فقط سکوت بود همین منو عصبی تر میکرد ومنم تصمیم گرفتم مثل اون بشم الان باهممشکلی نداریم وزندگیمونم خوبه فقط بهت میتونم بگم بهونه دستش نده  امیدوارم خدازندگیتونو سرشار از ارامش کنه خواهرم

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 

من ابجیم مشکل شما رو داشت و با این ک از همههههه نظرررر عالی بود بازم شوهرش خیلی باهاش بد رفتار میکرد... و حتی ب خاطر اون از درسش شغلش همه چیش زد... شوهره اول هیچی نداشت ولی بعد از ازدواجشون و با راه اودنای خواهر من زندگیشون خیلی از نظر مالی خوب شده بود و همه انگار ارزوشون بود جای لون باشن در حالی ک با ی دیو داشت زندگی میکرد....ابجیم 13 سال بخاطر زینبش هیچی نگفت.حتی ب ما. و هی شوهرش دم از طلاق توافقی میزد (ک مهریه نده ) و....

نمیخوام واقعا بازش کنم ولی ببین اگه اینجوریه مطمغن بتش روز ب روز سرد تر میشه گلی... این ادم ارزش نداره... خواهر منم یبار فقط و فقط برا بچش برگشت ولی دوباره همونی شد ک بود.

برا بچه هم اگ داری میگی خیلی مردا از پس نگهداری بچه بر نمیان و از خداشونم هست حتی ک زنه ب ازای مهریه از بچش بگذره. 

ببین حتما برو با ی مشاور کاربلد صحبت کن

و خواهرانه خواهش میکنم ازت

نترس!

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}

ارغوان خوبی دوستم چخبر بیا بگو با شوهرت خوب شدی؟ 

بچه هات خوبن؟ 

شوهر خواهر شوهر چیکار کردی باش؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
من ابجیم مشکل شما رو داشت و با این ک از همههههه نظرررر عالی بود بازم شوهرش خیلی باهاش بد رفتار میکرد ...

خواهرت اخر طلاق گرفت؟ بچشو چیکار کرد؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
ارغوان خوبی دوستم چخبر بیا بگو با شوهرت خوب شدی؟  بچه هات خوبن؟  شوهر خواهر شوهر چیکار ک ...

سلام عزیزم خوبی؟مرسی ک ب یادمی.فعلا خداروشکرخوبیم.مشغول کارمم .از خونه خواهرشوهرمم دراومدم