2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم☹️

188 بازدید | 24 پست

سلام دوستای عزیزم .

به تازگی با یه نفر اشنا شدم که اولین قرارمون حدود یه هفته ی دیگه اس و همزمان تولدشونه ...

نمیدونم کادو بخرم یا ن( چون فک میکنم اگه بخرم میتونه تاثیر خیلی خوبی تو اینده ی رابطمون داشته باشع) ؟ و اینکه اصلا چی بخرم و در چه رنجی؟

زودتر از اون و دیرترش نمیشه همو ببینیم چون  فاصله ی مکانی داریم ..

ممنون میشم راهنمایی کنین 

🍃🌾

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازه کادو بخر میتونی یه چیز ساده بگیری 

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
حالا چرا دقیق با روز تولدش یکی شده خودش گفته؟ 

نه چون قراره با یکی دیگه از دوستام برم و یه شهر دیگه اس همین تایم فقط میتونیم ...

ایشون هیچ دخالتی رو تعیین روز نداشتن😂

از من نمیشنوی هیچی نگیر 😊☺

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
چی مثلا؟🤔

کتاب ، ساعت(ولی گرون شده😂) عطر 

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.