2777
2789
عنوان

بی خواستگار بودن عیبه ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 72 پست

دیگه نی نی سایته

همه هول ان از ۱۵ سالگی شوهر کنن و بچه دار شن

تحویل نگیر حرفاشونو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اونایی که شوهر داشتن یعنی اوووج کمال و خوشبختی بله عیبه

ولی برای اون دسته از دخترایی که هدف دارن و دوست دارن یه زن قوی و مستقل باشن ن تنها عیب نیس بلکه آرامش😁🙂

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

دوستان من بلد نیستم نی نی یارو تگ کنم میشه برام تگش کنید میخام کاربریم بترکه 

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 
دیگه نی نی سایته همه هول ان از ۱۵ سالگی شوهر کنن و بچه دار شن تحویل نگیر حرفاشونو

چ کنیم 😂😂😂البته من نمیگم عیبه هاااا ولی میگم چ کنیم شوهر شوهره دیگه😂😐😂

ممد جان

احتمالا اونا اون موقع ک خودشون خواستگار نداشتن زندگی بقیه رو خراب میکردن بعدم یکی لطف کرد اومد اینا رو گرفت همه رو نجات داد . وگرنه چرا باید چنین حرفی بزنن ؟! 

خواستگار نداری هم تِ سرِ فدا .

با حرف ی مشت نفهم خودت رو اذیت نکن . 

نه آخه جدیدا اغلب خواستگاری دوستدختراشون میرن کسی ک خواستگار نداره دوستپسر نداشته (به قید اغلب در پست دقت فرمایید)

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من دارم ۳۴ ساله میشم مجردم.. ولی تا حالا این حقو به خودم ندادم بخام زندگی کسیو خراب کنم... این ...

تجربه یکی از دوستان هست 

اسی امتحان کن👇

یه شهید هست شهید علی حاتمی به شهید ازدواج معروفه یعنی خواب ینفر رفته گفته اون دنیا مسعولیت رسوندن جوونا ب هم بر عهده منه

هر فردی همسر میخواد متوسل به ایشون میشه من خودم یه دو رکعت نماز ب نیت ایشون خوندم دو ماه بعد با همسرم اشنا شدم و خیلی زود عقد و عروسی الحمدوولله راضی هم هستم....