2777
2789
عنوان

کرونا و دعوتی نرفتن در عید

105 بازدید | 10 پست

خواهرشوهرم کل خونوادشونو خواهر برادرا و خونوادشونو دعوت کرده. منم از کرونا میترسم میگم دورهمی شلوغ خطرناکه. حالا موندم چیکارکنم. هرچی ب شوهرم میگم نریم، بهش بگو نمیایم میگه نه باید بریم ناراحت میشن. من نمیدونم چرا اصلا کرونارو درک نمیکنن... شما اینروزا بخاطر کرونا چیکار میکنین دیدوبازدید میرین مهمونی میگیرین یانه؟ اصلا خونواده شوهرم یه جورین اگه بگیم کروناست خطرناکه، به آدم می‌خندن ک چقدر وسواسی هستین

الان موندم به خواهرشوهرم بگم نمیام بد نیس چجوری بگم

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت...🌱☘️

منم دقیقا شرایط شما رو دارم.خانواده شوعرمم دقیقا همینجورین.دو سه روز اول عید فقط با اونا در ارتباط بودم الان پنج روزه مریضم.الانم رفتم تست دادم برگشتم.خواهرشوهر منم هروقت مهمونی میگیره خانواده شوهرش رو همزمان دعوت می‌کنه.دیگه خیلی شلوغ میشه.من میخام امیال اگر مهمونی گرفت نرم.الانم به خدا با یه بچه یه ساله کلی اذیت شدم و استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا شرایط شما رو دارم.خانواده شوعرمم دقیقا همینجورین.دو سه روز اول عید فقط با اونا در ارتباط ب ...

انشاالله زودتر حالت خوب شه... منم بچم 11 ماهشه  با بچه کوچیک واقعا سخته. بعد بچه رو همه بغل میکنن و میبوسن. منم دیگه همش نگرانم و اصلا مهمونی بهم خوش نمیگذره 

اگه بگم حتما ناراحت میشه. چرا متوجه نیستن یکی مریض بشه مدیونی داره

انشاالله زودتر حالت خوب شه... منم بچم 11 ماهشه  با بچه کوچیک واقعا سخته. بعد بچه رو همه بغل میک ...

اره بابا منم پیر شدم سر بچه تا الان.هرچه گفتیم نبوسید بغل نکنید فایده نداشت.کلی تا حالا دلخوری پیش اومده.ولی به نظر من اینا دوستی نیس.دشمنیه...الان چندروزه خواهرش یه زنگ نزده برا احوالپرسی.حالا مریض بشیم کی هست که بهمون برسه؟

اره بابا منم پیر شدم سر بچه تا الان.هرچه گفتیم نبوسید بغل نکنید فایده نداشت.کلی تا حالا دلخوری پیش ا ...

اصلا حالت بد باشه هم کسی دلش نمیسوزه... ولی اگه نری همش پشت سرت حرف میزنن و دلخور میشن

میخوام اگه رفتم هم بچمو نبرم بذارم خونه مامانم. 

راستی اسم پسر منم امیرعلی هستش.انشالله خدا همه بچه ها رو حفظ کنه اونا گناهی نکردن واقعا

چه جالب خدا پسرتو واست نگه داره

الهی آمین

انشاالله زودتر حالت خوب شه... منم بچم 11 ماهشه  با بچه کوچیک واقعا سخته. بعد بچه رو همه بغل میک ...

عزیزم شما با رابط شیر میدادی؟ مارک رابطتت چی بود؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤