2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 19 پست
ببین عاشقشم. ولی خیلیی پروییه ادم از اول شرط بزاره. من هیچ وقت خودمو کوچیک نمیکنم...میخاد بخاد نمیخا ...

پس کلهم ایرادگیر هستش و طاقچه بالا میزاره ....

نه من خودم دوس داشتم برم چن روز قبل عروسیم رفتم هی سوال داشتم از دکتر راحب اون شب 🤣🤣

ببین عاشقشم. ولی خیلیی پروییه ادم از اول شرط بزاره. من هیچ وقت خودمو کوچیک نمیکنم...میخاد بخاد نمیخا ...

آفرین که خودتو تحقیر نمیکنی

اینا که میگن برو و ثابت کن انگار به خودشون شک دارن، یا دور از جون دور و اطرافشون پر دختر خرابه که میخوان بگن ما جزو اونا نیستیم😑

.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کلهم ایرادگیر هستش و طاقچه بالا میزاره .... نه من خودم دوس داشتم برم چن روز قبل عروسیم رفتم هی س ...

ادم خوبه بره کلا مشاوره و روانشناس و دکتر زنان ولی بین میگن دختر ناز داره من یه دونه ام کلا 😭هیچیم کم ندارم بین بشین و متمرگ خیلی فرقه اونم تو این قضیه معاینه...به نظر شخصیم الان میتونم خودمو با معاینه و...ثابت کنم یه روزی زندگی رفت تو سرازیری ومسئله دیگه ای پیش اومد شاید نتونم. درکل قلبم خیییلی شکسته😭😭😭تموم کردم. خدا کمکم کنه دیگه 

آفرین که خودتو تحقیر نمیکنی اینا که میگن برو و ثابت کن انگار به خودشون شک دارن، یا دور از جون دور و ...

والا بخودا 😓 حالا چرا میگی عاشقتم اخه مگه ادم به عشقش اینجوره...شانس و اقبال ماس دیگه همه رو تیر برق میگیره مارو چراغ نفتی😓