Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوروز دیگه یادت میره همون طور که فوت علی انصاریان و خیلیای دیگه رو یادمون رفت طوری که الان اسمشونم یادمون نیست
یک روزی هم ما میمیریم و بقیه یکی دو روز برامون ناراحتن و بعد یادشون میره و به زندگیشون میرسن خیلی ترسناکه
کاش بیشتر به فکر اخرتمون باشیم که قراره بدجور تنها بمونیم
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
من از زمان تازه ها تو برنامه ی خانواده دنبالش میکردم یعنی حدود سالهای ۸۱-۸۱ اینا با احسان علی خوانی بودن اون گزارش تهیه میکرد ازاده نامداری هم مجری بود
ولی بعدش حاشیه براش درست شد منم سوارموج بیشعوری شدم و قضاوتش کردم