2777
2789
عنوان

دوستان بیاین نظر بدید.....

49 بازدید | 6 پست

با خانواده شوهری که سال تا ماه سراغی از بچت نمی گیرن باید چه رفتاری داشت؟ شوهرم از دست پدر و مادرش ناراحت که توی دعوا با خواهرش ازش طرفداری نکردن و کم می ره خونشون .. ولی اونا ام از من و پسرم سراغی نمی گیرن فقط انتظار دارن خودمون بچه رو ببریم دست بوسشون..  

من ناراحت پمیشم،،دوری و دوستی هرچی دورتر بهتر

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خودمم همینه اما متعجم از بی عاطفه بودنشون...

ول کن بابا ب شوهرتم هیچی نگو ولی بی عاطفه بودنشونو گاها ب رخ بکش یادش نره حالیته دوروز دیگه دوست میشن یادش میره عین چی ب حسابش نمیاوردن،،من خودم بین جاریام انقده دوست داشتم مادرشوهرم ازم متنفر باشه چون اینطوری کمتر میبینمسون،،میدونی تا نبودن گل و بلزل بودیم قسم مژخورم تا پامیذاشتن خونمون قژعا اونروز دعوا بود چون صفر تا صد اخلاق شوهرم تغییر میکرد باز فیلش یاد هندستون میکرد خانوادم خانوادم میکرد ب من گیر میداد همش

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
همشون همینن  بر من تا خواهرشو میبینه انگاااررر وااای با اصل و نصب دارشده اقا😅حالا ادم حسابشم ...

یادشون می ره که این زنشونه که غصه شون می خوره و طلا واسشون نی فروشه

یادشون می ره که این زنشونه که غصه شون می خوره و طلا واسشون نی فروشه

اونی که گوششو پر میکنه خوب پر میکنه اونیم که باور میکنه 🖐عالم توسرش

جلو چشم خودم یادش میدن اینم.... استغفرالله آدم میخواد دهن وا کنه