2777
2789
عنوان

شوهرم خیلییی عجیب غریب شده

1730 بازدید | 28 پست

چن شب دعوام میکنه میگه برواون اتاق بخواب،اینجا هم سردوسیله گرمایشی نداره،همش ازم دوری میکنه نمیذاره نزدیکش شم ، سر مسائل الکی بحث میکنه چن شب پیشم بخاطر دوستاای خانوادگیمون سر دوتا غریبه کلی کتکم زد با کمربند چ کنم دوست ندارم ادامه بدم این زندگی یکنواختو تلخ رو،طلاق خوبه یا بد از نظر روحی و جسمی و روانی کشش ندارم دیگه

شاسد مشکلی دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم حتما پیش مشاور خونواده برو

کتک زدن هیچ توجیهی نداره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

چرا خودتو اذیت میکنی مگه ارزش نداری گلم مگه چند بار زندگی میکنی عزیز من منم شرایطشو داشتم تو دو ناه زندگیم بهم ریخت من اصلا ب طلاق فکر نمیکردم ولی وقتی دیدم دارم خودم نابود میشم ی تصمیم گرفتم برا زندگیم

نمیدونم درسته یا نه ولی شاید یه چیزی پشت پرده باعث عصبانیتشه که توخبر نداری

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سعی کن تو ارامش باهاش صحبت و تصمیم بگیری  اول دلیل رفتارش و بپرس ببین چرا ؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

هر چی باشه از این زندگی بدتر نیس ؛ ولی قبلش مشاور برو یا با خودش  حرفاتو بزن

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول