2777
2789
عنوان

زندگی برای همسایه 🙄

136 بازدید | 10 پست

بچه ها شما چقدر حرفای اطرافیانتون براتون مهمه و روی تصمیماتتون موثره؟

وقتی حرفی میزنید یا تصمیمی میگیرید به اینکه کی پشت سرتون چی گفت فکر می‌کنید؟ 

چیکار کنیم که حرفای دیگران برامون مهم نباشه؟ 

من خیلی سر این قضیه دارم اذیت میشم و واقعا به سختی میتونم کاری که قلبا دوست دارمو انجام بدم

اگـه بشـه چــی میشــــه  

نمیش گفت اصلا مهم نیست 

اما خب من ادمیم کلا اهمیت نمیدم 

گاهی اید یکم درگیرم کنع اما غلبه میکنم بهش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه گفت هرکاری که صلاح بدونم میکنم

کاری هم به نظرات دیگران ندارم

چون هرکاری کنی دیگران نظرات مفت میدن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چطوری غلبه میکنی؟ چی میگی ب خودت؟ 

کلا بیخیالم 

و میگم مردم خدام باشی پشتت حرف میزنن پس بهترع ب زندگی خودت برسی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اصلا یک ذره مهم نیست، شما میگی همسایه، من حرف خونوادمم مهم نیست 

همسایه منظورم اطرافیان بود. منم هرچی میکشم از مامانم میکشم که همش اینجوری فک میکنه و از ما  هم میخاد اونجوری باشیم

اگـه بشـه چــی میشــــه  
همسایه منظورم اطرافیان بود. منم هرچی میکشم از مامانم میکشم که همش اینجوری فک میکنه و از ما  هم ...

ببخشیدا ولی وقتی بهت گفتن بار و بونتو جمع کن وقتت تمومه میفهمی برا بقیه زندگی کردی، مهمت نباشه یه بار زندگی می‌کنیم، گوش کن و بی احترامی نکن و از کنارشون بگزر، من زندگیم پاسوز حرف دیگران شد، شما حواست باشه

حرف مردم ب .....

اگ واسم مهم بود الان چنتا اکیپ خاص منو جزو خودشون نمیدونستن

اگ مهم بود الان نود درصد رفیقام دختر بودن 

اگ مهم بود هیچوقت بهترین مسافرت های زندگیم و نمیرفتم

کلا حرف مردم ب شخممه...

بزا هرچی میخان بگن من حاضرم با رفیقام چِت کنم حاضرم هرجا میرم عینک برنامه کنیم همرام باشه تا اینکه بشینم تو خونه !

سنم کمه ولی کلی تجربه خوب و بد دارم ک اگ حرف مفت بقیه واسم مهم بود الان ی دختر ساده و گیج ۲۲ساله بودم