چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد از شکست هایی که خوردم دارم کم کم خودمو جمع و جور میکنم و از کاربریم به عنوان دفتر خاطرات استفاده میکنم از پیشرفت ها و پسرفت هام میگم از شادی ها غصه هام ..... اگر باهاتون بحثم شد رفتین تاپیک هامو خوندین و کنایه زدین و توهین کردین اصلاااا برام مهم نیست 🌼سوال آشپزی یا مشکلات زنان رو در حد توانم جواب میدم 💚https://abzarek.ir/service-p/msg/1180807 چالش ناشناس 💚
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
یس من وقتی عقلام در اومد جا کم اوردن فشرده شد دو تاش
ینی منحرفو کجشدن؟
در اومدن دندان عقل توی فک های کوچیک علت شایعی از این اتفاقه اگه علائمی ازش داشتید قبل اینکه خسارت زی ...
اره فکام ک خیلی کوچیکه یه دونهدندون قدامیم کمیاومده
جلو پس قطعا بخاطردندونعقله؟
من ارتودنسی کردم 3 سال بازم برگشت دوتاشون یکم اومدن جلو😁
اخه فکرکن کل دندونممرتبه اینیکی اینجوریشده
ینیراهینیستبدونارتدنسیمرتب بشه؟