2777
2789
عنوان

خارج رحمی هست یا سقط شده؟

3045 بازدید | 35 پست

سلام دوستان

من روز یک فروردین بتام 163 بود

دو روز بعد افتادم روی لکه بینی و بعد خونریزی سونو شکمی دادم گفت اصلا شما نشون نمیده بارداری 

پنجم فروردین بتام 73 شد و دکتر گفت سقط شده ولی دوباره آزمایش بده

امروز آزمایش دادم 97 بوده

نگرانم و هنوز خونریزی دارم ولی کم شده

الانم توی این شرایط دکتر مطب نیس که سونو واژینال بدم

بتا بیاد پایین یعنی سقط دوباره بالا رفتنش یعنی مولار

حتما برو دکتر واسه کورتاژ

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

خارج رحمی بوده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتا بیاد پایین یعنی سقط دوباره بالا رفتنش یعنی مولار حتما برو دکتر واسه کورتاژ

مولار ینی چی

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

برید اورژانس دکتر پشت گوش ننداز

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
مولار ینی چی

متاسفانه جنین از بین میره اما جفت رشد میکنه و خوشه مانند رحم را میگیره و اگه متوجه نشن و یا کورتاژ درست انجام نشه موجب خونریزی شدید و گاها نیاز به شینی درمانی هست

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
متاسفانه جنین از بین میره اما جفت رشد میکنه و خوشه مانند رحم را میگیره و اگه متوجه نشن و یا کورتاژ د ...

چه ترسناک

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

هست الان همه جا باره 

باید برین سونو

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کورتاژ با دستگاه هست یا آمپول و دارو می‌دن؟

برو دکتر با سونو مشخص میشه چه راهی لازمه

فقط از تبحر دکترت مطمئن شو و اگه بتونی دو روز یکبار بتا بدی تا تغییرات‌ را بدونی خیلی بهتره

چه ترسناک

معمولا زود متوجه میشن و حتی با دارو دفع میسه

احتمال خطر خیلی کمه ولی خب دکتر نادان همه جا هست و منم از بدشانسی سر و کارم با دکتر نادان بود

من دبوار سقط کردم میومد فقط پایین فک کنم سقط نمیشه ی چیز دیگس برو بیمارستان خدایی نکرده خطری نباشه&n ...

من سونو واژینال دادم دکتر سونو گفت که رحمت تمیزه و انگار سقط نکردی و داخل لوله‌ها هم چیزی نیست

فردا می‌خوام دوباره آزمایش بتا بدم

از استرس دارم میمیرم