2777
2789
عنوان

کیا توبارداری دل درد داشتن؟

237 بازدید | 21 پست

من تو شیش ماهم دلم بعصی وقتا یه تیری میکشه یا واژنم تیرمیکشه.عادیه؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم. عادیه. فقط مراقبه حرکت های جنین باش که کم نشه و ترشحاته رنگی نداشته باشی و بقیش طبیعیه.  نینی داره بزرگ میشه میخاد جا باز کنه فشار میاد به عضلات و اعصاب درد ایجاد میشه. ریلکس باش که همه چیز عالی و طبیعیه.

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
نگران نباش عزیزم. عادیه. فقط مراقبه حرکت های جنین باش که کم نشه و ترشحاته رنگی نداشته باشی و بقیش طب ...

میگم نکنه یوقت  طول سرویکسم کم شده؟یا جفتم اموده پایین؟تو انومالی طولش ۴۲ بود جفتمم بالا بودو قدامی

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من از اول تا اخرش

پس علایم کم شدن طول سرویکس نیست؟

میگم نکنه یوقت  طول سرویکسم کم شده؟یا جفتم اموده پایین؟تو انومالی طولش ۴۲ بود جفتمم بالا بودو ق ...

نه گلم درد یه چیزه طبیعیه. نگران نباش. یکم استراحت کن گه به عضلاتت فشار نیاد. داره جا باز میکنه

فقط مراقبه حرکت های جنین باش که کم نشه و ترشحاتت. بقیش طبیعیه

نه گلم درد یه چیزه طبیعیه. نگران نباش. یکم استراحت کن گه به عضلاتت فشار نیاد. داره جا باز میکنه فقط ...

حرکتش ک فعلا زوده بخوام منظمیشو ببینم تازه ۲۲ هفتمه یک هفتست تازه تکوناشو میفهمم

کم شدن طول سرویکس دردش بیشتر پایین تنه است حس می‌کنی یه چیزی میخاد بیاد بیرون نمیتونه 

خب منم همه جای دلم تیرمیکشه واژنمم تیرمیکشه ولی خییییلی کم

حرکتش ک فعلا زوده بخوام منظمیشو ببینم تازه ۲۲ هفتمه یک هفتست تازه تکوناشو میفهمم

همون گلم همون ریز ریز هارو هر روز باید داشته باشه دیگه بقیش عادیه

همون گلم همون ریز ریز هارو هر روز باید داشته باشه دیگه بقیش عادیه

اره شکرخدا داره مثلا هردو ساعت یبار دوسه تاتکون ریزمیکنخ