2777
2789

تا حالا رفتاری از خواستگار هاتون دیدید که بخواید پرتش کنید بیرون ؟

یا جایی خواستگاری رفتین که خانواده عروس یه حرف یا حرکت زننده ای داشته باشند ؟

تاحالاخونه راه ندادیم😐😂

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

نداشتم😶

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جا خوندم پسر تو خواستگاری به دختر گفته بود که اون وقتایی که پریودی منو چه جوری تامین میکنی

خودمون تا حالا راه ندادیم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

اره لحن حرف زدنش خیلی خود بزرگ بینانه بود 

منم منم میکرد 😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خاستگاری خاهرم پدربزرگم گفت دختر ما حجاب داره عروس شما موهاش ریخته بیرون همینجوری گفت قشنگ

بعد دیگ بهم خورد

ولی ازدواج کردن

میدونی...مشکل خیلیا اینه که جای خودشون،میخوان بقیه رو آدم کنن!                   

من نه ولی یکی از دوستام خواستگار براش میومد دامن کوتاه میپوشید بدون جوراب کت یقه بازم میپوشید هرچی داشت مینذاخت بیرون بعد طرف میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد همشم میگفت واسه من دعا گرفتن هرکی میاد میره دیگه سراغی هم نمیگیره

آره شوهرم وقتی رفتیم تو اتاقم حرف بزنیم دیوار خونه همسایمون نما نداشت ولی خونه ما داشت فوری در اومد گفت معلومه بابات اهل تغییر نیست چرا دیوار نما نداره..‌ولی من چقدر ساده بودم ک این بیشعوره و پنج ساله هرجایی میرم از حرفاش ک ب خونه مردم گیر میده خجالت میکشم

یه خواستگار داشتم عتیقه ی عتیقه یعنی سممممم خالص

مادرش میگفت از عروسی خبری نیست خونه هم نمیتوتیم برات بگیریم باید بیای با ما زندگانی کنی😂😂سر وار بری تو مخارج به پسرم و ما کمک کنی.

پدرشم بنده خدا جانباز و موجی بود...

هیچی دیگه هود پسر هم شکاک و بددهن و بی تربیت و کچل تازه قدشم از من کوتاه تر بود😐 

تازه مادرشم گفته بود به مادر من که پس جواب نهایی از طرف خانواده پسر اگه خواستیم زنگ میزنیم اوکی میدیم😑دست گلشون رو از بالکن پرت کردم پایین جلوی چشم خودشون.

خاستگاری خاهرم پدربزرگم گفت دختر ما حجاب داره عروس شما موهاش ریخته بیرون همینجوری گفت قشنگ بعد دیگ ...

😐چ بی ادب 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍