مایی۱۳۷۹ مدیر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 494 عنوان یه هفته مونده به زایمانم اعصاب برام نمیزارن | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست یه هفته دیگه زایمانمه از همون اول من به خانواده شوهرم گفتم ما نمیتونیم بیایم روستا چون دوره و بیمارستان نیست ممکنه زایمان کنم هر دو روز یبار زنگ میزنه به شوهرم چرا نمیاین 1400/01/07 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مایی۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 494 پس هر لحظه امکان زایمانت هست. تو هفته ۳۹ هستی. چرا سزارین نکردن؟طبیعی هستی؟ دکترم گفت تو تعطیلات نیستم یه ۴ روز انداخت جلو
مایی۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 494 شوهرش باید یه بارجوابشونو بده یه بار گفتن دو بار گفتن سه بار گفتن ول نمیکنن😒
شکلات۱۲۳۴۵۶سابقتر۰ عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 25796 شوهرش باید یه بارجوابشونو بده براشون مهم نیس وسط روستا طبیعی بزاد که دارن میگن بیان ولی یواش بیاین
۱۲۸۴۲ عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 4419 هر بار میگیم ولی میگن یواش بیاین خب بگو اگه یهو دردم گرفت یا اصلا اتفاقی افتاد میخوای آب داغ و ملافه تمیز بیاری خودت بچه رو در بیاری؟؟؟عجب آدم هایی هستنا، اصلا محل نده به فکر خودت و بچه باشبذار انقدر بگن خسته شن، من فکر کنم رک بهشون نگفتی یا یه جوری نگفتی که کاملا بفهمن،
nicequeen عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4533 پس فقط استراحت کن. بهتره بری پیش مادرت. من یه هفته جلوتر میرم خونه مامانم.اصلا روستا نرو. شوهرت هم فقط در حد یه روز بره سربزنه وبرگرده یا اگه میتونه نره.
مایی۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 494 خب بگو اگه یهو دردم گرفت یا اصلا اتفاقی افتاد میخوای آب داغ و ملافه تمیز بیاری خودت بچه رو در بیاری؟ ... باور کن مستقیم گفتم ولی اینو میگن که شوهرم خودش تنها بره از ماشینش استفاده کنن برن گردش
مایی۱۳۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 494 پس فقط استراحت کن. بهتره بری پیش مادرت. من یه هفته جلوتر میرم خونه مامانم.اصلا روستا نرو. شوهرت هم ... نه من که جایی نمیرم
۱۲۸۴۲ عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 4419 باور کن مستقیم گفتم ولی اینو میگن که شوهرم خودش تنها بره از ماشینش استفاده کنن برن گردش ای بابا، خب الان شوهرت هر لحظه باید آماده باش باشه برات که توی هر شرایطی سریع بسونتت بیمارستانببین از الان هی ناز کن و بگو درد دارم کمرم درد میکنه، نمیتونم راه برم، رحمم اذیتم میکنه، یه وقت شوهرت رو خام نکنن بره وای من جات استرس گرفتم