2821
2789
سلام عزیزم  دوستم یه ماه خورد دیگه اشتهاشم باز شد فک کنم 5کیلو اضافه کرد بعدش هم دیگه خودش می‌ ...

وای همش پنج کیلو؟من خیلی لاغرم ۴۶ کیلو ماهه دیگه عروسی داریم پونزدهم عزا گرفتم میخواستم یه قرصی بخورم که تا ماهه دیگه یه ده کیلو بهم بده حداقل 

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
وای همش پنج کیلو؟من خیلی لاغرم ۴۶ کیلو ماهه دیگه عروسی داریم پونزدهم عزا گرفتم میخواستم یه قرصی بخور ...

یک ماه اول 5کیلو

بقیش هم دیگه  خودش غذا می‌خورد  خیلی خوب شد

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی پیش نمیاره، اگه اصل باشه اگه گوگل اپرا داری بارکدشو بگیر زیرش اصل بودنشو نشونت میده، اصلش هیچ مشکلی پیش نمیاره و مث گین آپ میوه ای هستش، داروگیاهی معتبر و داروخانه ها هم دارن

سلام عزیزم میدونم ازاین تاپیک خیلی وقت گذشته ولی منم لاغرم میخوام بخرم قرص گلکسی فت میخواستم ببینم ع ...

نکن پشیمون میشی آخرش به عمل دچارت میکنه بخاطره چاقی سلامتیتو به باد نده