2777
2789
عنوان

چجوری بگم ...

142 بازدید | 5 پست

شوهرم با باجناقش مشکل داره نه اختلافی نه موردی  فقط مشکل داره علتش هم خیلی بیخود هست و ربطی به شوهرم نداره یعنی به هرکسم میگم میگن به اون چه مربوط اخه..

طوری رفتارکرده که مجبور شدم روابطو کم کنم  از ان طرف خودمم با جاریم چن بار مورد داشتیم و برادرشوهرم واقعا رو مخه و خیلی اختلاف انداخته 

حالا  شوهرم تو مهمونی دادن طوری رفتار میکنه  انگار هیچ مشکلی با خانوادش نیست و فقط خانواده من مشکل داره 

درحالی که کاملا برعکسه. وهمیشه برادرشوهر و مادرشوهرم اختلافات بزرگی بین ما انداختن 

اصلا نمیتونم قبول کنم که با خانوادش خوش خوشان باشم درحالی که خواهرم از بی محلی ناراحته 

هرچند من میخام اوضاع رو کنترل کنم تا شوهرمم ناراحت نشه ولی نمیتونم خواهرمو حذف کنم 

شوهر خواهرم دوازدواج ناموفق داشته یکیش تو همون نامزدی بهم خورده  تا بحال هیچ بدی از شوهرخواهرم ندیدیم و زندگی بسیار خوبی برای خواهرم ساخته .وسرش تو زندگی خودشه. اما شوهرمن ازدواجای اونو بهونه کرده و پشت سرش بد میگه منم پس نمیخام با خانواده اون گرم باشم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خودش رفتار کن

نمیتونم بی ادب باشم  یهو میبینی مادرشوهرم اومده  برادرشوهرمم بااونا میان چون تویک ساختمانن یا میریم خونه مادرشوهرم اونا میان بالا  بخدا کارای برادرشوهرم فقط متلک انداختنو و مسخره کردنه  و جاریمم  بچش خونه رو رو سر ادم خراب میکنه حق نداری چیزی بگی وفقط میخنده