2777
2789

دارم دق میکنم روحی و جسمی خیلی فشار رومه فک کنم از زمانی ک اولین علامت و داشتم سه هفته بیشتر میگذره ده روز پیش سیتی دادم مشکلی نبود

نوزاد دو ماهم پدر و مادرم گرفتن مادرم بستریه من خوب بودم دوباره امروز و دیروز یکم حال مریضی دارم یعنی کرونام برگشته؟ خیلی میترسم

ببین نترس اروم باش ترس سیستم ایمنیتو ضعیف میکنه روحیتو ببر بالا ایشالا که نداری اگرم برگشته هرچه زودتر خوب میشه برات دعا میکنم نداشته باشی❤️ 

به نام ایران پیر 👴👵یه گربه ی خسته 🐈با رد پای شیر 🦁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس باعث ضعف میشه...اگه بترسی بیماری که برنمی گرده ولی روحیه ات رو داغون میکنه و مستعد بیماری دیگه ای میشی...منم گرفتم اصلا هم دکتر نرفتم ...

بعد دوماه فهمیدم کرونا بوده...چون خانواده ام گرفته بودن و تست دادن ولی به من نگفتن و زودتر از همه خوب شدم چون فکر میکردم انفولانزاست

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 

از خانواده ما من و داداشم و مادرم مبتلا شدیم که فقط با گیاه دارویی خوب شدیم

حتی داداشم که ریه هاش درگیر بودن و رفت سی تی اسکن

اون حتی چشایی و بویایی رو از دست داد

برا کرونا فقط نباید دکتر رفت

هست و نیست  من تویی هستی جان 
از خانواده ما من و داداشم و مادرم مبتلا شدیم که فقط با گیاه دارویی خوب شدیم حتی داداشم که ریه هاش د ...

احسنت، ماهم اصلا دکتر نرفتیم و فقط با پودر امام کاظم و چند داروی گیاهی خوب شدیم

از خانواده ما من و داداشم و مادرم مبتلا شدیم که فقط با گیاه دارویی خوب شدیم حتی داداشم که ریه هاش د ...

مام دکتر نرفتیم اول ولی مادرم تب و لرز شدید داشت چند روز و رفت بیمارستان گفتن بستری شو اکسیزنش پایین بود

استرس باعث ضعف میشه...اگه بترسی بیماری که برنمی گرده ولی روحیه ات رو داغون میکنه و مستعد بیماری دیگه ...

خودم تازه زایمان کردم ضعیف شده بودم بعد مریضی خودم بعد مامانم 

بچم ک حالش بد بود و مظلوم بود حتی فکرشو میکنم حالم بد میشه دیگه خودمو ول کردم بهتر بودم اما امشب همش احساس سرما داشت بدنم

منم یک ماه قبل گرفته بودم هر چند وقت یه بار بدجوری مریض میشم🤕هنوزم گوشام و سرم درد میگیره حس چرکی سینه دارم که خیلی اذیتم میکنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اصلااااا نترس عزیزم شما سه هفته پیش علائمت ظاهر شده یعنی بیماری رو رد کردی.

تا میتونی آب سیب بخور داروی امام کاظم بخور.به نوزادتم داروی امام کاظم بده.من به پسر چهارسالم از همون اول دادم.آب سیب هم بدنتو تقویت میکنه.

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...