saraaii مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 327 عنوان کسی بیداره؟ اونایی که کرونا داشتید یا دارید😖😔 برای ارامشم یه صلوات بفرستید لطفا 227 بازدید | 23 پست دارم دق میکنم روحی و جسمی خیلی فشار رومه فک کنم از زمانی ک اولین علامت و داشتم سه هفته بیشتر میگذره ده روز پیش سیتی دادم مشکلی نبودنوزاد دو ماهم پدر و مادرم گرفتن مادرم بستریه من خوب بودم دوباره امروز و دیروز یکم حال مریضی دارم یعنی کرونام برگشته؟ خیلی میترسم 1400/01/07 | 06:09 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
charlotte عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 14310 نه برنگشته علائمش تا چند ماه می مونه😞ایشالا زودتر خوب شین همتون کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
nika_rad عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 150 ببین نترس اروم باش ترس سیستم ایمنیتو ضعیف میکنه روحیتو ببر بالا ایشالا که نداری اگرم برگشته هرچه زودتر خوب میشه برات دعا میکنم نداشته باشی❤️ به نام ایران پیر 👴👵یه گربه ی خسته 🐈با رد پای شیر 🦁❤
سنگصبورم عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 5543 استرس باعث ضعف میشه...اگه بترسی بیماری که برنمی گرده ولی روحیه ات رو داغون میکنه و مستعد بیماری دیگه ای میشی...منم گرفتم اصلا هم دکتر نرفتم ...بعد دوماه فهمیدم کرونا بوده...چون خانواده ام گرفته بودن و تست دادن ولی به من نگفتن و زودتر از همه خوب شدم چون فکر میکردم انفولانزاست یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم
life_is_live عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 278 از خانواده ما من و داداشم و مادرم مبتلا شدیم که فقط با گیاه دارویی خوب شدیمحتی داداشم که ریه هاش درگیر بودن و رفت سی تی اسکناون حتی چشایی و بویایی رو از دست دادبرا کرونا فقط نباید دکتر رفت هست و نیست من تویی هستی جان
مهلا40 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 3065 از خانواده ما من و داداشم و مادرم مبتلا شدیم که فقط با گیاه دارویی خوب شدیم حتی داداشم که ریه هاش د ... چیاخوردین
rezvanii عضویت: 1391/07/02 تعداد پست: 6906 از خانواده ما من و داداشم و مادرم مبتلا شدیم که فقط با گیاه دارویی خوب شدیم حتی داداشم که ریه هاش د ... احسنت، ماهم اصلا دکتر نرفتیم و فقط با پودر امام کاظم و چند داروی گیاهی خوب شدیم
saraaii مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 327 نه برنگشته علائمش تا چند ماه می مونه😞 ایشالا زودتر خوب شین همتون یعنی تستم همچنان مثبت میشه؟
charlotte عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 14310 یعنی تستم همچنان مثبت میشه؟ نه ولی علائم می مونه کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
narjessgdgj عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1738 روزی چندبار بخور سرکه سیب بکن ، خوب میشیاگه فشار خون نداری چند باز هم با نوک انگشتت نمک بزار تو حلقت و بعداز چند دقیقه بریز بیرون
saraaii مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 327 از خانواده ما من و داداشم و مادرم مبتلا شدیم که فقط با گیاه دارویی خوب شدیم حتی داداشم که ریه هاش د ... مام دکتر نرفتیم اول ولی مادرم تب و لرز شدید داشت چند روز و رفت بیمارستان گفتن بستری شو اکسیزنش پایین بود
saraaii مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 327 استرس باعث ضعف میشه...اگه بترسی بیماری که برنمی گرده ولی روحیه ات رو داغون میکنه و مستعد بیماری دیگه ... خودم تازه زایمان کردم ضعیف شده بودم بعد مریضی خودم بعد مامانم بچم ک حالش بد بود و مظلوم بود حتی فکرشو میکنم حالم بد میشه دیگه خودمو ول کردم بهتر بودم اما امشب همش احساس سرما داشت بدنم
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28213 منم یک ماه قبل گرفته بودم هر چند وقت یه بار بدجوری مریض میشم🤕هنوزم گوشام و سرم درد میگیره حس چرکی سینه دارم که خیلی اذیتم میکنه کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
saraaii مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 327 نه ولی علائم می مونه شما تجربشو داری؟ تا چند وقت؟
mahsaaa1370 عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 2653 اصلااااا نترس عزیزم شما سه هفته پیش علائمت ظاهر شده یعنی بیماری رو رد کردی.تا میتونی آب سیب بخور داروی امام کاظم بخور.به نوزادتم داروی امام کاظم بده.من به پسر چهارسالم از همون اول دادم.آب سیب هم بدنتو تقویت میکنه. شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...