2777
2789
عنوان

بیاید کمک

71 بازدید | 10 پست

من ۲ تابچه کوچیک دارم 

همیشه از حمام میام موهام خیسه با کلیپس میبندم هر وقت فرصت کنم شونه میکنم

اصلا هم وقت رسیدگی به موهامو ندارم و پایینش هم دکلره شدس

الان یه گره وحشتناک خورده تو قسمت پشت سرم و هر کاری میکنم باز نمیشه

گره بار کن و نرم کننده و کرم مو از این حرفا

کسی میتونه کمکم کنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موهای خیس نباید ببندی یا شونه کنی عزیزم.. الان هرچی مخصوص مو تو خونه داری بزن کف دستات بزن به موهات اگه نداری کرم دست و صورت یا روغن زیتون اگه واسه غذارداری بزن  بعد تا جایی که میشه گره هاشو با دست باز کن بعد با برس از پایین به بالا شروع کن یعنی اول پنج سانت پایین رو شونه کن بعد ده سانت  بعد برو بالاتر

خانم گل

عزیزم

اگه شما مث منیو با دوتا بچه کوچیک سختته ک مثل سابق به موهات برسی و براشون وقت بزاری، موهاتو پسرونه کوتاه کن

اینجوری ی مدت روحیه خودتم عوض میشه

شامپو مخصوص موهای آسیب دیده بزن

بعد

ی مشت (بسته به حجم موهات) نرم کننده بزن رو موهات بزار ۵ دقیقه بمونه (نرم کننده موِ قوی از داروخونه بخر)

بعد آب بکش موهاتو

خانم گل عزیزم اگه شما مث منیو با دوتا بچه کوچیک سختته ک مثل سابق به موهات برسی و براشون وقت بزاری، ...

میخوام کوتاه کنم همسرم دوست نداره

نرم کننده و سرم های گرون و غیره هم تستفاده میکنم

ولی ایدفعه خیلی حاده

به نظرت اگه پشتش کوتاه بشه بده

آخه زیر بقیه موهامه و اونا بلنده و خوبه

میخوام کوتاه کنم همسرم دوست نداره نرم کننده و سرم های گرون و غیره هم تستفاده میکنم ولی ایدفعه خیلی ...

به شوهرت بگو برا تنوع اینبار کوتاه میکنم

اگه دیدیم خوب نشد و بهم نمیاد، دیگه هیچ وقت کوتاه نمیکنم(تا اون موقع ک موهات بلند بشه دوباره، بچه هام بزرگتر شدن)

باید شرایط توام درک کنه 

بهش بگو اینجور ک داره پیش میره و من موهامو مجبورم خیس ببندم، شپش به سرم میافته و بلاجبار باید طاس کنم(بترسونش🤭)

میخوام کوتاه کنم همسرم دوست نداره نرم کننده و سرم های گرون و غیره هم تستفاده میکنم ولی ایدفعه خیلی ...

بشین کوچولو کوچولو با دست گره هاشو باز کن

هر گره ای که دیدی واقعا دیگه نمیشه کاریش کرد، با قیچی ی طرفشو بچین و سمت دیگشو با دست باز کن