2777
2789

والله خواهر شوهر من چشمش التهاب شدید پیدا کرده دیروز هم بیمارستان نور رفتیم هم فارابی که فقط تو قسمت اورژانس پزشک بود که بعد از معاینه گفتن التهاب شدید ولی واسه نوشتن دارو منتظر یه دکتر دیگه بودن به نظرتون چه کار کنه از دیروز چشمش بدترم شده تا بهتر چه کار کنیم کجا ببریم کسی ادرس دکتر خوب که الان باشه داره بگه ممنون

بهترین جا همون نور بوده که بردین یه تماس با بصیر هم بگیرین اونجا هم مخصوص چشم هستس

اخه نور فرستاد فارابی گفت برین پیش فوق تخصص که متاسفانه دکتر فوق تخصص نبود یه دکتری بود که خودش نتونست دارو بنویسه از یه دکتر دیگه دستور گرفت حتی سوندنو چشم هم که گرفت تنونست چیزی بگه منتظر بود اون دکتر ه بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نور فرستاد فارابی گفت برین پیش فوق تخصص که متاسفانه دکتر فوق تخصص نبود یه دکتری بود که خودش نتون ...

عزیزم من الان نور اسفندیار رو چک کردم فردا صبح همه ی متخصصاش هستن تماس بگیرید صبح مشکلو بگید راهنمایی میکنن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم