2777
2789
عنوان

ساعت مچی

252 بازدید | 5 پست

بچه ها یه سوال دارم اگه سرکوک ساعت مچی همون پیچ که باهاش ساعتو تنظیم میکنیمو برای مدت طولانی بیرون بکشیم ساعت خراب میشه؟ من یه ساعت دارم هر چند ماه یه بار ازش استفاده میکردم همیشه سرکوکو میدادم بیرون موقع استفاده تنظیم میکردم . دیروز بردم باتری شو عوض کردم ولی ساعتم خوابیده 

پیچ کوک 

منم چند تا ساعت دارم همشون کار میکنند اینطوری باتری ممکنه بخوابع یا کار نکنه یا سولفاته کنه

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اون پیچو میدی بیرون یا میذاری عادی کار کنه؟

میذارم عادی کار کنه چ کاریه حالا 

هر باتری معمولا دو سال یا بیشتر کار میکنند 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
آره هیچ تاثیری تو عمر باتری نداره فقط ساعتو خراب میکنه من نمیدونستم😕

اشکال نداره بردی ساعت سازی بگو یه باتری خوب بندازه 

دو سه سال کار کنه 

یه ساعت تابستون خریدم باتریش بعد سه ماه خوابید بردم همونجا که خریدم گفت چون مدتیه کار کرده تموم شده فهمیدم خودشون میذارن کار کنه