2777
2789
عنوان

نی نی یار خواهش میکنم کمک

95 بازدید | 15 پست

متاسفانه همسرم اسرار داره وارد حسابم بشه وتاپیک ها رو بخونه میشه حذفش کنید تاپیک های من رو

خدایا پسرهام در پناه خودت حفظ کن.خیلی سختی کشیدم هر وقت دلتون شکست برام دعا کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نیست ولی خوب پشت شوهرم حرف زدم از خیانتش گفتم تازه خوب شدیم باهم.خودش کشته زندگیمون درست بشه فکر میکنه من فراموش کردم خیانتش رو

خدایا پسرهام در پناه خودت حفظ کن.خیلی سختی کشیدم هر وقت دلتون شکست برام دعا کنید.

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

خواب نمیبرد مرا...💤 یار نمی خرد مرا...💔 مرگ نمی‌درد مرا...🍃 آه چــــــه بی‌بهــا شدم🖤 یک عدد امام رضایی‌ام😍با توکل به خدا و امام رضا به همه ارزوهام میرسم😌🍀بلند بگو آمیـــــن💜😃🤭

میدونم بفهمه دوستش ندارم از زندگی سرد میشه میره دنبال خیانت الان فک میکنه من عاشقشم

به خدا من نه تلگرام دارم نه اینستا فقط واتساپ دارم شوهرم بد دله.فقط درد دل کردم غلط کردم

@نی_نی_یار_شب   سلام نی نی یار جان، استارتر کمک میخوان ازتون. میخوان تاپیکاشون حذف شه، میترس ...

خدا ازت راضی باشه.با هزار بدبختی گول زدمش الانم منتظره

میگه بده بخونم

بد نیست ولی خوب پشت شوهرم حرف زدم از خیانتش گفتم تازه خوب شدیم باهم.خودش کشته زندگیمون درست بشه فکر ...

من میخواستم پیام ایشون رو ریپلای کنم همینی که نوشتین رو ببنویسم ولی دیدم یهو همه ی تاپیکا رو پاک کنن خدایی نکرده این جا بمونه لو میره که توی قبلیا چی بوده، واسه همین ننوشتم. حالا خودتون نوشتین پس این تاپیکتونم حتی باید پاک شه و خطریه  
@نی_نی_یار_شب
نی نی یار جان استارتر التماس دعا دارن در کنار درخواست حذف تاپیک هاشون!