2777
2789

همیشه از کسایی که ارزوی مرگ کسی رو میکردن بدم میومد....مخصوصا بستگان درجه یک ...ولی حالا خودم به جایی رسیدم که ارزوی مرگشو دارم.....خیلی داره بد میکنه .....خیلییییییییی.......حق مامانم که 25ساله داره صبر و تحمل میکنه این نیست که اخرش بی ابرو بشه ....که اخرش جونشو برداره و طلاق بگیره ....از دست مردی که بویی از ابرو نبرده.....خدایا.....بابام......😢😢😢😢😢😢

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

ادم تا ب ی جاهایی خودش نرسع درک نمیکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

سه ساله عیدمونو زهر کرده برامون به خاطر اینکه چرا باجناقاش نمیرن مامان باباشو ببینن تو عید.....امسال گیر داده چرا زنگ نمیزنن....25ساله تا خلاف میلش رفتار کردیم داد و بیداد و دعوا و کتک به مامانم بوده....یه بار زد دماغشو شکست....بارها صورتشو کبود کرده....حق مامانم این نیست.....

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

کاش دختر منم یروز مثل شما منو درک کنه...

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

سه ساله عیدمونو زهر کرده برامون به خاطر اینکه چرا باجناقاش نمیرن مامان باباشو ببینن تو عید.....امسال ...

بریدپزشک قانونی شکایت کنید،دیه بگیرید،سری بعدکاردستش میاد

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
کاش دختر منم یروز مثل شما منو درک کنه...

الهی هیچ کس مشکل نداشته باشه چون اون روز درک کردن هیچ کس دردی رو دوا نمیکنه

بریدپزشک قانونی شکایت کنید،دیه بگیرید،سری بعدکاردستش میاد

ای خواهر.....بعد 25سال زندگی ....کسی که همه جوره خواسته با ابرو زندگی کنه....دیگه چه فرقی میکنه....من میخوام به اونجاها نرسه

سه ساله عیدمونو زهر کرده برامون به خاطر اینکه چرا باجناقاش نمیرن مامان باباشو ببینن تو عید.....امسال ...

چقدر ناراحت مامانت شدم چ گناهی کردن بعضی از زنا که سهمشون اینه از زندگی  

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه
الهی هیچ کس مشکل نداشته باشه چون اون روز درک کردن هیچ کس دردی رو دوا نمیکنه

بازم دلگرمی مادرتی

من همش نگرانم میگم اگه طلاق بگیرم بچم چی میشه

..چه تصوری ازم میکنه...میگم صبر کنم بزرگ شه ...اما جونی خودم چی...اخ خدااا.هیچی بدتر از دوراهی و بلاتکلیفی نیست

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه