2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه هاتون بگید

59 بازدید | 6 پست

الان تقریبا دوماهه این پروسه رو کار میکنم الانم نمیگه جیشش بهتره میبرم هربار ولی باز نمیگه خودش پی پیشم که اکثرا تو شلوار میکنه مگه خودم متوجه بشم چ کارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترمو ۳ سالگی گرفتم اذیتم نکرد چون ۲ سالگی که خواستم بگیرم اصلا دستشویی نمی‌رفت جیش هم نمی‌کرد برا اینکه مریض نشه پوشکش میکردم

بچه اولم رو همزمان که از شیر گرفتم‌از پوشکم گرفتم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
زوده براش بچه ها رو با هم مقایسه نكن احتمالا فعلا آمادگی كامل نداره بهترین سن برای دخترا ٢٨ ماهگی ...

وای دیره ۳۰ ماهگی گناه دارن .تازه این به پوشکم حساسه پوستش داغون میشه و دوستشم نداره

من دخترمو ۳ سالگی گرفتم اذیتم نکرد چون ۲ سالگی که خواستم بگیرم اصلا دستشویی نمی‌رفت جیش هم نمی‌کرد ب ...

۳ سالگی بزرگه که .اینو هرلار ببرم دسشویی جیش میکنه پی پی هم میکنه ولی نمیگه خودش

وای دیره ۳۰ ماهگی گناه دارن .تازه این به پوشکم حساسه پوستش داغون میشه و دوستشم نداره

٣٠ ماه یعنی دو سال و نیم و بهترین سنه برای اینكه خود بچه هم آمادگی لازم رو داره و همكاری میكنه و خود مادر هم راحتتره و كمتر به بچه فشار میاد و دچار استرس نمیشه

این زمانیكه گفتم حرف من نیست از نظر ساختار بدن و نظر پزشكان و متخصصان هستش

منم طبق همین نظر كه دخترا ٢٨ ماهگی سن مناسبیه، گرفتم و دخترم خیلی خوب همكاری كرد و هیچ كدوممون اذیت نشدیم.

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...