2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕 انقدر درگیر مشکلات هستم و ذهنم درگیره و آمال و آرزوها دارم که این سوالتون رو ده بار خوندم ولی هی ...

منم امروز به طور اتفاقی این سوال برام ایجاد شد وقتی رفتم ایه ۳۸ سوره احزاب رو خوندم وقتی بخونید متوجه میشید

بله حتما می پرسم فقط خواستم این جا هم بپرسم شاید کسی علتش رو بدونه

یه جا خونده بودم که با هم ناسازگاری داشتن و طلاق گرفتن و بعدش برای اینکه این عقیده که نمیشه با همسر پسر خوانده ازدواج کرد از بین بره از طرف خدا توی سوره فکر کنم ۳۷احزاب آ اومد که پیامبر با همسر فرزند خواندش ازدواج کنه

ببین توی تفسیر نمونه توضیح داده

بصبر اسکرین بگیرم برات بفرسم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی