2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که نوشته برا درد مفاصل و ضداسپاسم 

چه ربطی به مو داره

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

واسه ریزش مو خوبه؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
اره شنیدم

موهام خیلی میریزه دیگ خسته شدم، موهام خیلی بلنده دلمم نمیاد کوتاش کنم، برم اینو بخرم ببینم نتیجه میده

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
موهام خیلی میریزه دیگ خسته شدم، موهام خیلی بلنده دلمم نمیاد کوتاش کنم، برم اینو بخرم ببینم نتیجه مید ...

روغن ارگان یا کرچک بگیر منم مثل شما بدم روغن کرچک در دوماه ریزشمو قط کرد

عه پس سری دیگه روزماری بخرم  چطور استفاده کردید؟؟

اره عزیزم حتما از جای معتبر بخر که اصل باشه ...هم میتونی قبل از اینکه بری حموم بزنی یه ساعت بمونه بعد بشوری هم میتونی بعد از حموم که موهات مرطوبه چند قطره بریزی رو موهاتو و کف سرت رو ماساژ بدی ...برای من که عین معجزه بود