2777
2789
عنوان

روانشناسی ،دانشگاه

66 بازدید | 4 پست

بچه ها من معدلم ۱۹ و پنج صدم رشته تجربی هست

ایا روانشناسی بدون کنکور دانشگاه ازاد تهران درمیام؟برحسب سوابق؟

و معماری هم بدون کنکور ارائه میشه یا نه

همچنین علوم پزشکی ازاد تهران چه رشته هایی میگیره

اگر ۱۰ تا انتخاب رشته کنی مثلا ممکنه ۸ تاشو قبول شی بعد خودت انتخاب کنی کدومو بری؟یا اگ اولویت اول قبول شدی کلا بقیه رو بررسی نمیکنن

ببخشید من هیچ اطلاعاتی ندارم 

رشته های گروه پزشکی آزمون دارن غیر از این تقریبا همه رشته ها پذیرش دارن و با توجه به معدلتون قطعا قبول میشید

چارت رشته های مد نظرتون رو به همراه جزوه های چند تا از دروسشون‌ دانلود کنید و بخونید ببینید به کدومشون علاقه دارید

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=182751208]رشته های گروه پزشکی آزمون دارن غیر از این تقریبا همه رشته ها پذیرش دارن و با توجه به معدلتون قطعا قب ...[/QUOTEیعنی ممکنه من تمام رشته هایی که انتخاب میکنم رو قبول بشم؟و بعد از بینشون انتخاب کنم کدوم رو برای تحصیل انتخاب کنم؟

و دانشگاه سراسری هم میتونم بزنم بر حسب سوابق یک سری رشته هارو،حتی اگ کنکور نداده باشم؟

[QUOTE=182751208]رشته های گروه پزشکی آزمون دارن غیر از این تقریبا همه رشته ها پذیرش دارن و با توجه ب ...

روزانه بدون کنکور نمیگیرن

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔