2777
2789
عنوان

ژنتیک

129 بازدید | 20 پست

کسی در رابطه با رشته ژنتیک و بازار کارش و درآمد و رتبه لازم قبولیش چیزی میدونه؟

اگر هر کدوم و میدنید میشه بگید

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

بازار کارش که عالیه به محض قبولی میری سرکار ولی رتبه اش اگر تهران بخوای زیر ۲۰۰

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی میتونه برام ی تاپیک بزنه؟خیلی واجبه از دیشب ۶ تا زدم دیگه نمیشههه😭

درچه مورد؟

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

واقعاً اینکه از دندونم سخت تره😵

واقعاً اینکه از دندونم سخت تره😵

آره خیلی

اگر منظورت رشته ی زیست شناسی سلولی ملکولیه باید گفت که خیلی دانشگاه محوره ینی حتما دانشگاه خوب باید بخونی 

و میتونی ادامه تحصیل بدی برای ارشد و با مدرک ارشدت میتونی اقدام کنی برای ازمایشگاه طبی ژنتیک و بسیار بسیار بسیار رشته ی خوبی برای مهاجرته 

اگز منظورت تخصص ژنتیکه که خب راه طولانی تره ولی بعدس راحت تر میتونی وارد بازار کار بشی .و گرفتن مجوز و این مسایل ساده تره برات . 

اهان یه کار دیگه که زیست شناسی میتونی انجام بدی اینه که تدریس زیست کنکور یا دبیرستان به صورت ازاد انجام بدی . 

بسیار بسیار رشته ی زیباییه ولی خب میشه گفت اوضاع خوبی متاسفانه در ایران نداره . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

کجا میتونن کار کنن؟

بیمارستان مسیح دانشوری راحت قبول میکنن

نه عزیز من دیگه اینجوریام نیست 😅😅😅 

زیر ۳۰۰۰ میتونی برای تهران روش حساب کنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اگر منظورت رشته ی زیست شناسی سلولی ملکولیه باید گفت که خیلی دانشگاه محوره ینی حتما دانشگاه خوب باید ...

ممنونم😍♥️

ممنونم😍♥️

خواهش میکنم 😘😘