2777
2789

اره من شدیدا درد داشت  تحمل

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

منم داشت مادرم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقعی که کرونا داشتم چشم و سرم به شدت درد میکرد فقط ژلوفن میخوردم و میخوابیدم وحشتناک بود دردش

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
من موقعی که کرونا داشتم چشم و سرم به شدت درد میکرد فقط ژلوفن میخوردم و میخوابیدم وحشتناک بود دردش

پس چشم درد طبیعیه

چشمم اونقدرر درد میکنه ک حد ندارهـ توی نت ک خوندم خیلی وحشتناک نوشته بود گفتم اینجا بپرسمم

بعد جواب تست هم رو بعد س روز هنوز ندادن😓

کی مثبت شدید؟؟ علائم دیگه چی دارید؟؟ ان شاءالله که زودی خوب بشید ..

من مامانم س روز پیش مثبت شد.منم تست دادم و علائمم چشم درد شدیده فقط.

گفتن تا دو س روز دگ جواب تستم میاد :/

خوش بحالت که میخوابیدی من چشمم در حد مرگ درد می کرد ولی نمی تونستم بخوابم چون پسرم عصبی و بدخوابه همش باید دنبالش میرفتم

عزیزم،جواب تست که نیومده چجور میگی ‌کرونا داری؟منم تست دادم گفتن تماس میگیرن ولی هنوز خبری نیست🤕

بخاطر اینکه مامانم مثبت شد منم کلا کنارش بودم😓

ما هم بعدش تست دادیم ولی خب علائم هم داریم احتمالش هس :/

طبیعی هست درسته؟طبیعی باشه مشکلی نیس تحمل میکنم😁😣

من اویل اینطوری بودم چشمم میزد بیرون انگار به شدت درد داشت ولی بعد چن روز خوب شدم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖