2777
2789
عنوان

پیشبینی جنسیت جنین

1138 بازدید | 12 پست

دوستان یه فال خیلی قدیمی هست که 99 درصد درسته میخوام یاد بدم برای جنسیتجنین انجام میشه نیاز به سوزن و نخ دارید توجه کنید تا قبل ازدواج جو گندمی نشون میده یعنی درست در نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخ و سوزن رو بالای نبض دست چپ بگیرید برای مرحله بعد

خیلی خوب حالا سوزن حرکت میکنه از از چپ به راست بود یعنی افقی حرکت کرد بچه پسره

و اگه از جلوو عقب بود یعنی عمودی حرکت کرد دختره توجه کنید اگه رو دست مرد هم بگیرید همون نتیجه رو داره شرایط هن داره که باید ازدواج کرده باشید

نه الکی نیست من رو دست مادرم گرفتم سه تا پسر زد بعد یه دختر که مامانم سه تا پسر داره و بعد منم ...

ببین گلم این فقط تلقین  چون جنسیت رو میدونی همون رو نشون میده 

برو یه بار دیگه امتحان کن مثلا توی  ذهنت بگو الان دختر  میاره میبینی که زنجیر  علامت دختر میده یا توی ذهنت بگو الان پسر نشون میده زنجیر هم علامت پسر رو میده 

به همین سادگی😊

این هایی هم که میگن رو دست مامان بزرگم ..خاله ام ...همه امتحان کردم درست بوده چون جنسیت بچه هاشو میدونه درست در میاد 

فقط و فقط تلقین هست

..
ببین گلم این فقط تلقین  چون جنسیت رو میدونی همون رو نشون میده  برو یه بار دیگه امتحان کن ...

بالاخره اینا نیاز به سکوت هم داره  چه ربطی بالاخره هم این از قدیم که هیچی نبوده رواجداشته هم سرگرمیه هم ممکنه واقعاً درست در بیاد

من تنها چیزی که میدونم زن باردار اگه چشماش بازتر بشه و سفید چشمش ابی بشه بچه پسر اگه سفیده چشم زرد ب ...

با چشم روش دیگه هم هست چشم رو از هم باز کن اگه زیر چشم راستت رگ بود به شکلy بچه پسره اگه چشم چپ بود بچه دختره