2777
2789

از بین ۵۰ هزار نفر رقابت میکنم ولی مثلا منطقه ۳ بین ۲۵۰ هزار نفره درس میخونم ولی میترسم قبول نشم ۱ ساله دارم میخونم ولی میگم این ۳ ماه اخر بخونم قبول میشم ؟ ی کم استرس دارم و ناامیدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا ۵ درصده مال من بین ۵۰ هزار نفر ۲۵ به بالا بین ۱۵ هزار نفر😐

تقفصیر شما نیست که سهمیه داری تقصیر جامعه با عدالتمونه شما بکو یک درصد بازم جای یکی دیگ گرفته میشه دیگ

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم
تقفصیر شما نیست که سهمیه داری تقصیر جامعه با عدالتمونه شما بکو یک درصد بازم جای یکی دیگ گرفته میشه د ...

عدالت با علی مرد

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

پدر من دستش فلجه براش ۵ درصد زدن حقوقی هم بهش نمیدن ولی درصورتی که امثال بابای من بالای ۳۰ درصد جانب ...

متاسفم برای پدرتون انشالله سالم باشن ولی عایا از هوش شما کم شده ؟بخدا کسایی هستن شب نمیخوابن درس میخونن زجر میکشن تا قبول بشن:( امیدوارم شما هم با تلاش خودت قبول بشی

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم
متاسفم برای پدرتون انشالله سالم باشن ولی عایا از هوش شما کم شده ؟بخدا کسایی هستن شب نمیخوابن درس میخ ...

تاپیکای قبلمو ببین من دیشب تا صبح درس خوندم حتی شبا هم نمیخوابم ولی شما حرف خودتونو زدید حتی با تلاش خودمم قبول شم بازم میگن سهمیه داشت