2777
2789
عنوان

اگه خواستگار نفر خونه و ماشین نداشته باشه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 34 پست
درسته

ببین من یه نگاه به تاپیک مهریه ات انداختم

وقتی این فرد مهریه رو عندالاستطاعه  میخواد قرار بده و از طرفی خواستار کار کردن شماس و روی حقوق شما حساب باز کرده ، اگه فردا روزی از شریک کردن شما تو اموالی که بعد ازدواج میخره سر باز بزنه دستت به جایی بند نیستا  

حالا بشین کلاهتو قاضی کن ببین با توجه به شناختی که داری این ادم ادمیه که حتی با دشمنش هم عادلانه رفتار میکنه یا نه؟ کا اگه فردا روزی دشمن شدین با تو هم عادلانه رفتار میکنه یا نه؟ 

بنظرم اینکه مجرد بمونی و مستقل برای خودت کار کنی و خونه و ماشین بخری بهتره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا با این تفکر که میگه زن باید حتما کار کنه موافق نیستم.شاید نخواد کار کنه و بخواد به خودشو و زندگیش برسه.باهاش صحبت کن به قول دوستان نشه شما بشی نون بیار خونه و لزوما باید کار کنی.باهاش طی کن ببین زورکیه و به فکر خودشه فقط یا نظر شما هم مهمه.باز جزئی تر و دقیق تر فکر کن.از مشاور هم کمک بگیر

با افتخار ایرانی و مسلمانم.