2777
2789
عنوان

چرا با من اینجوری میکنن؟؟

151 بازدید | 9 پست

کسایی ک حتی زیاد نمیشناسمشون مثلا دوسال پیش ک دبیرستان بودم یا دوستای بعضی از دوستام بهم الکی تیکه میندازن یا مثلا همش سعی میکنن ی چیزی بگن ک ناراحت بشم با اینکه اخلاقم خیلی اوکیه و خندونمم 

😐💔

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

چه دلیلی داره بخای یکیو الکی ناراحت کنی؟

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

شاید تو زود رنجی و هر حرفی بهت برمیخوره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو زود رنجی و هر حرفی بهت برمیخوره

اخه ی سری چیزا واقعا ربطی ب زود رنجی ندارن

اصن ی حرفایی‌...😐

یه سوال خانواده کم جمعیتی داشتین و شما هم فرزند اخر هستین؟

تک فرزندم چطور؟

با من تو دبیرستان هر چی خواستن گفتن  بعد حالا خوب شدن یکیشون چند وقت پیش پیام داده بود میخوام ...

چرا اینجورین😐😐

چرا اینجورین😐😐

نمیدونم واقعا 

منکه دیگه برام گذشته سعی میکنم بهش فکر نکنم 

و برام مهم نباشه 

البته خب شرایط من فرق داشت 

من با روحیات کاملا متفاوتی توی یه مدرسه ای که خودمو متفاوت میدونستم با بقیه، 4 سال انگار توی جهنم بودم چه حرفایی که نشنیدم و چه کار هایی که باهام نکردن 😥

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
تک فرزندم چطور؟

بله متوجه شده بودم. نگران نباشین این موضوع تا حدودی طبیعی هست. توضیح دادنش یکم سخته ولی خلاصه اش اینه که تفاوت زیادی بین افرادی که در خانواده های پر جمعیت زندگی می کنن با کسانی که خانواده کم جمعیت دارن وجود داره. اون ها از بچگی یاد میگیرن اصطلاحا به سر  و کله هم بزنن و از هم ناراحت هم نشن و میشه گفت یه جورایی مهارت های اجتماعی بالاتری دارن. حسی که دارید درسته ولی معنیش فقط اینه که مهارت های رفتاری اون ها رو باید یاد بگیرین و اون چیزی که فکر می کنین درسته رو مثل اون ها رفتار کنین و در غیر این صورت هم از حساسیت خودتون کم کنین چون اون ها معمولا منظور خاصی ندارن فقط عادت دارن به این رفتار.

برای یادگیری اینجام. کمک کردن به دیگران هم خوشحالم میکنه.
بله متوجه شده بودم. نگران نباشین این موضوع تا حدودی طبیعی هست. توضیح دادنش یکم سخته ولی خلاصه اش این ...

مرسی🙏🏻