2777
2789

من روز غول عید اومدم خ مادرشوهرم.همین که رسیدیم دیدم واویلا کلی آدم میان خونشون عیددیدنی.دیگه صبح زود پاشدیم رفتیم خ خودمون.گفتیم مهمونیاتون تموم شن میایم

حالا امشبم باکلی اصرار پاشدیم رفتیم خ برادر شوهرم برا شام دیدیم دوستش اومد عیددیدنی منم باز کلی استرس گرفتم

واقعا نمیفهمم مردم فازشون چیه تواین کرونا دیدوبازدید میکنن

خداجونم ممنون بابت فرشته کوچولوهایی که بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر خدایی نکرده کرونابگیرید یا اطرافیانتون مبتلا بشن چی؟

ببین میدونم بده دورهمی

ولی فعلا که نشد 

روحیه ی ضعیف اینچیزا حالیش نیس

ما رعایت میکنیم بهداشتو ولی خب ممکنه توخونه هم بشینی بگیری

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ببین میدونم بده دورهمی ولی فعلا که نشد  روحیه ی ضعیف اینچیزا حالیش نیس ما رعایت میکنیم بهداش ...

خب درسته.ولی برای بهتر شدن حال میشه رفت بیرون.حداقل اونجاآدم ماسکش رو میزنه وتوی هوای باز هستش.ولی توخونه یجامیشینین وغذا و میوه میخورین.ماسکم که نمیزنین

خب درسته.ولی برای بهتر شدن حال میشه رفت بیرون.حداقل اونجاآدم ماسکش رو میزنه وتوی هوای باز هستش.ولی ت ...

اره😞لعنت به کرونا

وقتی یچیزی ازت سلب میشه بیشتر دلت میخواد

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
اره😞لعنت به کرونا وقتی یچیزی ازت سلب میشه بیشتر دلت میخواد

من خودم به شدت اهل گردش ومهمونی و دورهمی بودم.ولی از پارسال تاحالا نه جایی رفتم.نه کسی اومده خونمون.فقط وفقط خ مادر و مادرشوهر