2777
2789
عنوان

چرخ گوشت

183 بازدید | 8 پست

چ مارکی خوبه

امروز رفتم مغازه فروشنده گف سونیفر بگیر از جیپاس بهتره

میشه راهنماییم کنین

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
نگیر

چی بگیرم بنظرت 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم غذاساز خیلی کاربردی تره من چرخگوشت رو شاید سالی یبار واسه فلافل روشن کنم

گلم منظورمه چ مارکی 😄😄

غڋا ساز چ گاربردای داره مگه

سلام

چرخ گوشت چی خریدی؟

راضی هستی؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
سلام چرخ گوشت چی خریدی؟ راضی هستی؟

سلام دسینی گرفتم نمیدونم از شانس من بود یا تقلبی بود ک اصلا راضی نبودم و دوبار بیشتر استفاده نکردم. میخوام برم یکی دیگه بگیرم🙄🙄

ای بابا....

منم ۱ماهه پیگیرم

بعضیا میگن پارس خزر خوبه،بفضیا میگن بده...

کلا مونوم چی بگیرم

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما