2777
2789
عنوان

پرینازم...پسرعموممممم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33861 بازدید | 330 پست

ببین تنها راه حل جوش وچاقی صورت اینه هرصبح نخود آب بخور صورتت عالی میشه....ی میکاپ درست حسابی برو ی لباس خوشمل هم بپوش

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام 

اولا این چه طرز عنوان زدنه.قکرکردم خدای نکرده طوری شده

دوماً عروسی گرفتن وعروسی رفتن حق الناس هست و مدیون میشید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

ماسک بزن برو بگو مشکوکم ب کرونا😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیز دلم بهترین مولتی ویتامین برا چاقی رو به من میگی؟ 

من به عنوان یه لاغر شدید که همه راهها رو رفتم میتونم مولتی پریناتال پشنهاد بدم هم عوارض نداره هم برگشت نداره خدارو شکر وزنم عالی شده 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

سدر با ماست کم چرب قاطی کن بزن صورتت.

روی جوش هاتم خمیر دندون بکش!

پوست پرتغال بزار خشک بشه پودرش کن با ماست کم چرب بزن صورتت!

سفیده تخم مرغ هم بزن بعد بزن ب صورتت!

پماد پانژل هم می گن خوبه برای جوش!

صورتت رو مدام با ژل شستشو ی صابون بشور؛اب زرشک ی عرق کاسنی بخور! 

غذاهای فسفودی؛شیرینی جات نخور!

خنکی بخور!

خوش بگذره عزیز دلم❤💋

اره لباس محلی هرچه هیکلی تر باشی و توپرتر قشنگ تر میسی.

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
اره مخالفی شما؟ نکنه تو دوس راری همیشه زشت ترین دختر جمع باشی!

چقد بی شخصیتی شما.اصلا خوشم نیومد جنبه  نداری چرا تاپیک میزنی خب.قیافه خوشگل باشه اخلاق نباشه چ فایده تاپیک قبلیتم بودم همینطور بودی 

من به عنوان یه لاغر شدید که همه راهها رو رفتم میتونم مولتی پریناتال پشنهاد بدم هم عوارض نداره هم برگ ...

قربونت برم من. چنده بسته ای؟چند تا بسته باید مصرف کنم تا نتیجه بگیرم؟ بعد چقدر وقت وزن گرفتی؟ ببخشید زیاد شد سوالام

ببخشید جدا از بحث خودتون درباره ی زیبایی ...

به نظر من زیبا کسیه که اخلاق خوب داره و با ادبه 

همه جی‌به قیافه نیست 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
قربونت برم من. چنده بسته ای؟چند تا بسته باید مصرف کنم تا نتیجه بگیرم؟ بعد چقدر وقت وزن گرفتی؟ ببخشید ...

ورقه ای 25تومن قوطی صدتایی هم هست که اون 110

من از برج دو پارسال استفاده میکنم دو سه ماه اول خیلی چاق شدم و استفاده نکردم الان سه ماه از شروع بارداری استفاده میکتم بازم اثرش دیدم من قبلا خیلی بداشتها و کم غذا بودم از وقتی استفاده نیکنم خیلی بهترم 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

برو دکتر پوست من رفتم یه سری محلول داد جوشامو خابوند

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
ورقه ای 25تومن قوطی صدتایی هم هست که اون 110 من از برج دو پارسال استفاده میکنم دو سه ماه اول خیلی چ ...

عزیزم من قدم 165 وزنم 51 هه میخام 55 56 بشم به نظرت ی بسته 100 تاییشو نیاز دارم یا ورقه ای بخرم به وزنم که رسیدم ول کنم؟ بعد برا شما برگشت که دوباره داری مصرف میکنی؟ یا چی؟