2777
2789
عنوان

بیاین بگین من اجتماع گریزم یا نه

185 بازدید | 10 پست

خانواده شوهرم خیلی پر جمعیتن 

و ما خیلی کم جمعیت

فقط خواهر برادراش و همسراشون باهم میشن بیست تا 

حالا کلی هم عمو و دایی و خاله و عمه دارن

من تو جمع عمو و خاله و عمه و دایی ها احساس راحتی نمیکنم چون بامن گرم نمیگیرن ولی با خانواده خودش راحتم 

نه اجتماع گریز نیستین

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

نه طبیعیه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو جمع خودشونم نمیرم اجتماع گریز نیستید ولی من کمی اجتماع گریزم 😬

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

نه شما تفاوت سیستم داری 😅 از خانواده کم رفت و امد رفتی تو ی اکیپ شلوغ..ادم سیستمش قاطی می کنه 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش