2777
2789
عنوان

نفرت من از زن سابق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اینم یکی از تناقض های حرفای اسی هست

من نگفتم شوهرم دوستش داشته ،برعکسه 

دختر خاله ی شوهرمه نه دختر خاله من 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
ی زمان خوندم کپی همین بود تخیلت خیلی قویه نویسنده خوبی میشی اما داستانش تکراری کلیشه ایه🚶‍♀️

بخدا منم خوندم خود این داستان بود.دخترخاله پسره بهش قرص خواب میده طبیعی جلوه میکنه بعد نامزد پسره می بینه فرار میکنه.تاالنکه ازدواج میکنه باهمون دخترخاله و بعد چندسال جدایی دنبال دختره میگرده

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

وای ولمون کن بابا

همش در حال انگ زدن و نفرت از اپن دختره  هستی!!!!

اگر واقعا راست میگی و الان زنه شوهرشی و زندگیت خوبه چرا بیخیالش نمیشی!!!!

البته شوهر خوبی نکردی خداییش آخه بچه ۱۳ ساله چه میفهمه 

هر چند شک دارم کل داستانت راست باشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
سیزده ساله عاشق نمیشه، اون تغییرات هورمونیه، اساس عشق بر بلوغ فکری و شناخت طرفین هست

اگه عشق نبود منم ازدواج میکردم 

اگه هم اون ازدواج کرد گفتم که آبرو خرید عمرشو تباه کرد 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
بخدا منم خوندم خود این داستان بود.دخترخاله پسره بهش قرص خواب میده طبیعی جلوه میکنه بعد نامزد پسره می ...

دختره هم ازدواج نکرده چون حسش به همه مردا بده ی مهد کودک باز کرده نقاشم هست همینه؟ 

اگه عشق نبود منم ازدواج میکردم  اگه هم اون ازدواج کرد گفتم که آبرو خرید عمرشو تباه کرد  ...

باشه بابا فقط بکش بیرون از نی نی سایت قرصاتم بخور که وقتی میخای سند ازدواجتو پاره کنی، درست پارش کنی! نه فقط صفحه هاشو برگ برگ کنی😂😂😂😂

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

شما فکر کنید کلیشه و داستانه

ولی خوشبختانه علاقه ای به فیلمای ترکی ندارم چون وقت نگا کردنشون رو هم نداشتم 

نظراتتون هم مهمه

تو گفتی همو دوست نداشتن.یعنی دوتا همو دوست نداشتن.خوب اگه دخترخاله شوهرت شوهرت رو نمیخواست چرا این ن ...

مادر و خالش بهش وعده ها دادن 

و در سبز بهشت رو نشون دادن 

از یه طرفی دختر غریبه برا پسراشون نمیگرفتن