2777
2789
عنوان

نفرت من از زن سابق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 91 پست
تو هم توی این مدت ازدواج کرده بودی؟

نه رد میکردم حس بدی برا ازدواج به مردا داشتم 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
چه مادر شوهر عفریته ای داری الان چی باهات خوبن... باهاشون رفت و آمد داری

نه 

فعلا فقط شر میرسونن 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نفرتی؟

کلا گفتم شاید فکر میکنید من بهمشون زدم 

در صورتی که خودشون بهم خورده بودن 

محاله، آنقدر شوهرت خنثی باشه، دنبال داستان اصلی باش، 

داستان تاپیک قبله که گفتن خیلی در گیر زن سابقم 

خواستم با این  تاپیک بهشون بفهمونم قضیه بر میگرده قبل 

نه به اینکه ۱۳ سالگی عقد کردی نه به اینکه ۸ سال بعدش مجرد موندی 

دیگه اینجوریاس تر از ازدواج رو هم داشتم 

اگه دختر خالت شوهرتون دوس نداشت پس چرا همچین نقشه ای کشید..و زندگی تو رو خراب کرد

دختر خاله شوهرمه ، شوهرم دوستش نداشت 

اگر واقعا با قرص خوابونده بودنش که برای شوهرت همون موقع جریان رو شده بود.چیزی که تعریف کردی شبیه فیل ...

احضاریه میومد و نمیرفتم 

تو بودی چیو باور میکردی ؟