2777
2789

سلام خوشگل خانما الهییی به حق این ماه عزیز نی نی هاتون به سلامتی بیان بغلتون اگه میشه منت سرم بذارین و لایک کنید تا روز نیمه شعبان واسه نی نی خوشگلاتون نادعلی بخونم فقط اگه میشه شما هم در حق بچه هام دعا کنیدو یه حمد براشون بخونید، دعا کنید پسرم مشکلی نداشته باشه 😭😭😭اگه هم نخوندین فدای سرتون فقط لایک کنین یا کامنت بذارید ممنونم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که مشکلی نیست 

خدا از دهنت بشنوه براتون میخونم🌹

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

من هوندم عزيزم ان شاالله خدا بچه هاتو حفظ كنه و صحيح و سالم باشن🙏🏻

اگه تونستي واسه سلامتي تو دليم دعا كن تا خدا برام حفظش كنه اسمم الناز🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزيزم اميدوارم سلامت و سالم باشن هميشه بچه هاتون❤️

قربونت برم ممنونم براتون میخونم 🌹🌹

من هوندم عزيزم ان شاالله خدا بچه هاتو حفظ كنه و صحيح و سالم باشن🙏🏻 اگه تونستي واسه سلامتي تو دليم ...

چشم عزیزم حتمن🌹🌹

میخونم براش و اگه لایق باشم از ته دلم دعا میکنم♥️

ممنونم عزیزم الهییی درد و داغ عزیزت را نبینی🌹🌹

ان شاءالله بچه هات سلامت باشن عزیزم🤲

ممنونم الهی خیر عزیزت را ببینی

عزیزم انشا...که مشکلی نیست و همه چیز بخوبی و خوشی پیش میره

ممنونم خدا عزیزت را برات حفظ کنه