2777
2789

پسر خواهر شوهرم از گناوه اومده پیشه مادر بزرگش که مادر بزرگش هم میشه مادر شوهرم منم متاسفانه پیش مادر شوهرم زندگی میکنم این بچه ۶سالش هست ولی خیلی فضولی میکنه ما خودمون اوضاع مالیمون خوب نیست باید از الان پول جمع کنم برای بچه تو شکمم وسایل بخرم بچه خواهر شوهرمم هرچی میبینه میگه میخوام شوهرمو برده داخل مغازه اسباب بازی فروشی دست میزاره رو گرون ترینش ماهم دارو ندارمون ۲۰۰تومنه شوهرم همش قربون صدقش میره صبح که پیش شوهرم خوابم میاد دم در اتاقم در میزنه شوهرمم میگه بیا تو بغلم بخواب اونم میاد خیلی دارم ازیت میشم چیکار کنم با این زندگی تازه شوهرم میگه اسمش میزنم تو شناسنامه برا خودم وا نمیزارن بچه بره خونش اینم به خونه ما عادت کرده نمیره چیکار کنم توروخدا یه چیزی بگین اینقدر حرص خوردم که تمام دلم درد میکنه میترسم بچم سقط بشه

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همتون درست میگین اما منم تازه دوماه هست ازدواج کردم خونم خیلی چیزا کم داره تازه قسط هم دارم ولی بازم شما درست میگین باید فکر بچم باشم

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
سن خودت و شوهرت؟ ٢٠٠ هزار تومن منظورت بود؟؟!!!

خودم 16شوهرم30

اره ۲۰۰هزار تومن

دختر نازم خيلي زود ازدواج كردي خييييلي زوووود هم حامله شدي ازدواجت سنتي بود ؟

نمیدونم منظورتون از سنتی چیه اما چون ما دوتامون همدیگرو دوست داشتیم ازدواج کردیم خودمم میدنم زود ازدواج کردم 

خواستم اینو سقط کنم نذاشتن الانم برام مهم شده دلم نمیخواد بلایی سرش بیاد