پسر خواهر شوهرم از گناوه اومده پیشه مادر بزرگش که مادر بزرگش هم میشه مادر شوهرم منم متاسفانه پیش مادر شوهرم زندگی میکنم این بچه ۶سالش هست ولی خیلی فضولی میکنه ما خودمون اوضاع مالیمون خوب نیست باید از الان پول جمع کنم برای بچه تو شکمم وسایل بخرم بچه خواهر شوهرمم هرچی میبینه میگه میخوام شوهرمو برده داخل مغازه اسباب بازی فروشی دست میزاره رو گرون ترینش ماهم دارو ندارمون ۲۰۰تومنه شوهرم همش قربون صدقش میره صبح که پیش شوهرم خوابم میاد دم در اتاقم در میزنه شوهرمم میگه بیا تو بغلم بخواب اونم میاد خیلی دارم ازیت میشم چیکار کنم با این زندگی تازه شوهرم میگه اسمش میزنم تو شناسنامه برا خودم وا نمیزارن بچه بره خونش اینم به خونه ما عادت کرده نمیره چیکار کنم توروخدا یه چیزی بگین اینقدر حرص خوردم که تمام دلم درد میکنه میترسم بچم سقط بشه
خــــــــــدایا فرزندم را سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.