2777
2789
عنوان

ویترای:نقاشی روی شیشه

307 بازدید | 20 پست

سلااام به همگی 

دوستان من میخوام ویترای انجام بدم قبلا هم یک بار انجام دادم حدودا ۳ سال پیش

چند تا سوال دارم شیشه رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ و اینکه رنگ میخوام فعلا ۶ رنگ بخرم چه مارکی خوبه؟ خمیر دور گیر چه رنگی بگیرم و چه مارکی خودم فکر میکنم مشکی بهتره و قلمو ایا برای ویترای قلم های مخصوص هست؟ چه شماره ای باشه قلمم؟

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

لطفا یکی راهنماییم کنه😘

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیشه رو احتمالا از شیشه بری.

من رنگ مارک وستای داشتم فکر کنم.

به قلم موی ویترای میگن قلم موی سر گرد.بستگی به اندازه کارت داره اندازه اش.

خمیر دور گیری خیلی گرونه من لاینر میخریدم. اونم مارک وستای بود یا یه همچین چیزی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من ک رفتم تو ی فروشگاه چند تا طرح های شیشه ی مختلف داشت .. یکیشونو خریدم. 

خمیر دورگیرمم طلایی و مشکیه

6 رنگ هم دارم

قلمو خاصی هم ندارم.. عادیه

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

شیشه رو ک ع شیشه بری میتونی بخری

درمورد قلم و.ایناهم میتونی فروشگاه های مخصوص اونجا بت میگن  من خودم قلم شماره صفر خریدم با 2

پماددورگیری هم بستگی داره چی میخای بکشی

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من♡دل من داند و من دانم و دل داند و من
شیشه رو احتمالا از شیشه بری. من رنگ مارک وستای داشتم فکر کنم. به قلم موی ویترای میگن قلم موی سر گر ...

خمیر دور گیری و من تو دیجی کالا دیدم از ۱۴ داشت تا ۲۰ و خورده ای 

من ک رفتم تو ی فروشگاه چند تا طرح های شیشه ی مختلف داشت .. یکیشونو خریدم.  خمیر دورگیرمم طلایی ...

عزیزم چجور فروشگاهی بود که شیشه داشت؟

شیشه رو ک ع شیشه بری میتونی بخری درمورد قلم و.ایناهم میتونی فروشگاه های مخصوص اونجا بت میگن  م ...

رنگ و میخوام اینتدنتی بخرم

خمیر دور گیری و من تو دیجی کالا دیدم از ۱۴ داشت تا ۲۰ و خورده ای 

نمیدونم والا.ما معلممون بهمون میگفت قیمتش بالاست لاینر بخرید فرقی نداره.ما هم لاینر میزدیم.ولی معمولا همون مشکی میزنن بستگی به کارت داره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نمیدونین توی اسلامشهر کجا رنگ ویترای میفروشن؟

نمیدونم والا.ما معلممون بهمون میگفت قیمتش بالاست لاینر بخرید فرقی نداره.ما هم لاینر میزدیم.ولی معمول ...

ممنون عزیییزم😍

عزیزم چجور فروشگاهی بود که شیشه داشت؟

ببین گلی 

اینجا ی فروشگاه هست کلا لوازم تحریر و ایناست

شیشه ی ویترای هم دارن اونجا

حالا شهر شما رو نمیدونم

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

شيشه كه از شيشه بري 

بعد اينكه ويتراي والا يادم ني ماركشو ولي فك كنم ورساي من داشتم خوبه 

ولي خب يه ماركي هست فرانسويه فكر كنم pebeo عه اسمش

خيلي خوبه ولي گرونه

دورگيرم من طلايي و مشكي داشتم 

قلموهم همون عادي بخر هر شماره ك نيازته 

حلالشم بخر 

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-