و از تقریبا ۱۵،۱۶ سالگی پانیک اتک داشتم بخاطر اتفاقاتی که برام افتاد... و بازم برام اتفاق افتاد
خیلی تهدیدا بدتر و بدتر شده هیچکیو ندارم نزدیکم باشع کمکم کنه و میترسم تو آیندم تاثیر داشته باشه...خیلی سخته با استرس شدید قلب درد زندگی کنی و یه ادم اینقدر نفهم باشه که دست از سرت برنداره... واقعا اگه ازدواج میکردم باهاش تا الان مرده بودم
منم مدت دو سال داشتم و درمان شدم .تاپیک همه چیز در مورد پانیک اتک من رو بخون .مشکلت حل میشه.ته ...
نامزدم پنیک داره . سر یه موضوعی بحثمون شده من شک دارم حقیقتو بگه ولی اون چندین بار پنیک شده میگه حقیقت همینه بنظرتون پنیک شدنشون میتونه نشونه راست گوییش باشه یا نه ؟ چون پنیک داشتین میپرسم
ببین عزیزم فقط میتونم بگم هیچ گ و ه ی نمیتونه بخوره همین فقط حال خودت داره بد میشه تموم کن بلاک کن ولی سیمکارتتو عوض نکنتا یه مدت....تاپیکامو ببینی میفهمی منم با یه مریضی مث این سروکار دارم اصلا دوسش ندارم فقط وابستش شدم خیلی عذابم داده خیلی الان راحت میتونم ولش کنم اونم کاری ب کارم نداره ولی ولش نمیکنم نقشه ها دارم واسه خراب کردن زندگیش میدونم رو چی حساس بود فقط موندم عوض همه اون روزامو ازش دربیارم و برم ولی فک میکنه عاشقشم و نمیرم