2777
2789
عنوان

بهترین کرم برای جوش های بدن و جاشون

5758 بازدید | 20 پست

سلام من چند باری شیو کردم و هر بار کلی جوش زدم و جاهاشون موندن دنبال راهیم برای خلاص شدن از لک هاشون رو صورتم و بدنم😔😔😔

کسی دکتر رفته دارویی بهش داده باشه ک تاثیر شو دیده باشه 

لطفا راهنمابیم کنید خیلی اعتماد ب نفسم کم شده کل بدنم پر لک جوشه 😔😔مخصوصا کمرم خوبه فعلا عروسی نیست وگرنه نمی دونم چی کار می کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای جوش و میبره؟ 

برای جای جوش؟

نه فکر نکنم 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
کالاندولا جوش رو میبره

در چه زمانی کلشو میبره ؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
شما استفادع کردید 

اره من صورتم سوخته بود البته سوختگیش سطحی بود از این گرفتم استفاده کردم هم سوختگیش برطرف شد هم جوش هام رفتن بعد اینکه دیدم تاثیر داره هی میخرم میزنم

تا الان ۵ تا استفاده کردم خیلی خوبه بازم میزنم من چون چربی کبد دارم کلی جوش میزد صورتم ولی از وقتی اینو میزنم خیلی کم شده

می شه راهنمایی کنید و قیمتشو بگید🙏🙏🙏

۱۵ گرم پماده از داروخونه میتونی تهیه کنی خیلی خوبه من استفاده کردم راضیم صورتم سطحی سوخته بود از این زدم هم سوختگیش برطرف شد هم جوشام رفتن فقط باید هی بزنی من کل روز رو میزنم کمتر از لوازم ارایشی استفاده میکنم شب ها میشورم صورتمو میخوابم تاحالا ۵ تا استفاده کردم خیلی خوبه