2777
2789

من دوسشون دارم🥺

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو متنفرم ازشون .از فکر اینکه خواب باسم بیان تو موهام یا گوشم روانی میشم .

ما هم مورچه داشتیم 

هم سوسک ریز از حمام بود

خداروشکر تموم شد 

چندین ماه کامن زدم

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
شما استفاده کردید هر دو ماه یک بار میزنید ؟وجاهتی خونه میزنید .به صورت اسپری هست ؟

گوشه ی خونه 

چاه حمام 

کنار دریچه ی هوا کش 

زیر کابینت 

به. دخترم هم گفته بودم چیزی زمین این گوشه ها افتاد بر ندار به من بگو

برمیداشتم میشستم میدادم بهش

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......

منم خونم مورچه داره.کنارباغم نیس.اپارتمانیه.سم میزنم ی مدت نیستن بعدمیبینم سرازجای دیگه درمیارن.تواشپزخونه ان یهومیبینم تواتاقمم هستن توکمدلباسام بااینکه واسه عیدهمه روریختم بیرون سنم زدم بازم هستن.امروز دیدم ازرودیواراشپزخونه یه عالمه مورچه دارن رژه میرن سمت جعبه شیرینی خالی که گذاشته بودم بندازم بیرون.دیگه عادت کردم ولشون کردم میگم خداروشکرکه سوسک نیست

منم خونم مورچه داره.کنارباغم نیس.اپارتمانیه.سم میزنم ی مدت نیستن بعدمیبینم سرازجای دیگه درمیارن.تواش ...

خونه ما هم آپارتمان هست ولی یه کم پرت و نزدیک باغ هست بعضی وقتها میگم نکنه به خاطر همین باغ هست این مورچه ها میان .ولی شما درست میگی همه جا هست .