2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با مامانمه یا شوهرم

271 بازدید | 32 پست

ما چن روز قبل عید میخاستیم بریم خونه مامانم اینا که شوهرم میرف سرکار سه چار روز، منو پسرم بمونیم اونجا، زنگ زدم به مامانم گف یکی اومده داره یخچالمونو درس میکنه.طول میکشه شوهرمم هی اصرار که بریم زودتر.صب نمیتونم ببرمتون دیرم میشه و. .. البته من ناراحت شدم گفتم نکنه شب میخای بیای خونه راحت بخابی بچه نگه نداری اونم گف نه این چه حرفیه من که همش نگهش میدارم و...، مامانم گف خو صب بیاین طول میکشه. بعد پیام داد که حتما سعید میخاد راحت بخابه که تو و بچه رو میاره اینجا. شوهرمم بهش برورد که مگه من بچمو دور میندازم و فلان حتما نمیخاد ما بریم خونشون. بعد ازگوشی خودش اس داد به مامانم که انتظار نداشتم ازت پس اگه نمیخای مابیایم خونت دیگه هیچوقت دختر و نوه تو نمیبینی. مامانمم جواب داد که هرجور دوس داری میدونستم برداشتت اینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت مقصره نباید اینجوری میگفت، نباید بزاری کسی از مشکلاتی ک با شوهرت داری خبر داشته باشه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

همه باهم مقصرید 

اگه همسر شما همیشه در نگهداری بچه کمک میکنه حرف شما و مادرتون نادرست بوده 

همسرتون هم چون از حرف مادرتون ناراحت شده اونجوری جواب داده و حرفش اصلا قشنگ نبوده 

شما نباید حرف مادرت عینا به همسرت انتقال میدادی 

میگفتی مادرم الان شرایط ندارن میگه صبح بیاین

‌تنهایی رو عشقه