2777
2789
عنوان

بهم کمک کنید😢

225 بازدید | 17 پست

سلام۸ساله جوش میزنم هر چی دکتر هم رفتم موقت بوده راکوتان و اکنوترن هم مصرف کردم ۱۲جلسه هم مزونیدلینگ کردم ولی همچنان هم جوش دارم هم جای جوش و جاهایی که مزونیدلینگ کردم جاش مونده و تیره شده نسبت به جاهای دیگ صورتم بهم بگین چیکار کنم😢

پماد زینک بزن جاش بره

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصفهان

اصفهان دکتر نمیشناسم

شیراز و تهران میشناسم

همون اصفهان آزمایش بدید

هورمونی کبدی و .... 

ببینید دلیل اصلیش چی هست 

مشکل از ریشه حل بشه

تا علت برطرف نشه ۱۰۰ بار هم برید دکتر بازم نتیجه ش همینه 

دو دوره تقریبا۱۲۰تا دونه

من افتضاح واقعی بودم ۱۲ سال تمام جوش زدم تهران دکتر رفتم گفت باید ۶ برابر وزن بدنت رواکوتان بخوری

۳۶۰ تا خوردم تو یه سال

خداروشکر الان ۲ ساله دیگه هیچی نزدم

من افتضاح واقعی بودم ۱۲ سال تمام جوش زدم تهران دکتر رفتم گفت باید ۶ برابر وزن بدنت رواکوتان بخوری ۳ ...

اهان ممنونم⁦❤️⁩فکر کنم پس باید دوباره راکوتانو شروع کنم😢

اهان ممنونم⁦❤️⁩فکر کنم پس باید دوباره راکوتانو شروع کنم😢

سرخود نخور من۱۰ سال پیش رواکوتان خوردم ولی دورشو کامل نکردمو بعد چند ماه برگشت من تهران دکتر مرتضی حیدری رفتم اصفهانم حتما دکتر خوب هست

اگه مشکل هورمونی نداری این جوشای چندساله با این درمانای سطحی و کرم اینا خوب نمیشن باید ریشه ای درمان شن