2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماندانا جان ۵ ساله قسمت دلنشینش اینه که هیچ تظاهر کلامی نداره . ولی همیشه به برادرم که به عنوان یک ...

چقدر عالی...الهی همیشههههه و همیشه همینطور باشه.

فک کردم نامزد هستن...

البته شما هم خانواده محترم و با شعوری هستین که قدر این رفتارای خوبشو میدونین و‌سواستقاده نمیکنین و‌قدردانی میکنین...

سرت ب کار خودت باشه 😃

وقتی اومدی خونمون سعی کن فضولی نکنی تو وسایل شخصیم😁انتظار گنده گنده هم نداشته باشی

حرفی که تو خونمون زده میشه پیش کسی بازگو نکنی 😁راز نگه دار باشی🤣

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
استاپ پیلیز استاپ😐 ینی چی الان ب من میگی سمیه😐😑😐 ینی من و اون زنه:/ لا اله الا الله😐😑

سمیه جان 

ایا میدونستی در فراغت ما پارتی میکنیم فرزندم؟  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
چطوریه که انقدر دوسش دارین من وقتی با مادر شوهرمینا زیادی خوب میشم دیگه سوارم میشن 

نمیدونم 

شاید انقدر روحش سالم و خوبه که نمیشه عاشقش:نشد 

بقدری بی عقده و عمیق و ادم حسابیه و دایره دوستان و روابطش انقدر سالمه ، ناخودآگاه همه رو جذب میکنه 

بسیار پولدار و تحصیل کرده مقیم کانادا و موفقه . ساده میپوشه با دوچرخه همه جا میره . ساز میزنه انگار از این دنیا نیست

من دفعه اول ظاهر بی آرایش و موهای کوتاهش به نظرم مسخره اومد ولی روحش رو که دیدم خوشم اومد 

علفم میکشید؟؟ 🙄

بسیار

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ههه ما تو ده سال دو بار رفتیم همش خونش الان خونه جدیدشو اصلا ادرسشو ندارم

عین زندایی بیشعور منه آنقدر مامانی و بابابزرگم مهربونن این بی ادب همیشه ام دعوا به پا میکنه موقعی که پول بخوان مهربونن فقط

عین زندایی بیشعور منه آنقدر مامانی و بابابزرگم مهربونن این بی ادب همیشه ام دعوا به پا میکنه موقعی که ...

جالبه من یه تک دخترم و اون یه خانواده پرجمعیت 

همیشه میگه تو و مادرت بهم حسودی میکنین😂😂