2777
2789
عنوان

کیا شوهر پرخور دارن؟

892 بازدید | 32 پست

شوهرم جایی میریم مهمونی خصوصا طرف ما خیلی میخوره و ما چند ساله ازدواج کردیم بچه داریم دلم نمیاد چیزی بهش بگم ..

خونه مامانش یا فامیلای خودشون اینجوری نیس ...طرف ما میاد یه جوری شروع به خوردن میکنه که انگار از قحطی اومده...

خیلی وقتها خجالت کشیدم ولی به روی خودم نیاوردم...

خونه مامان من که هیچی میگم اشکال نداره نوش جونش ...

مثلا دیروز ویلای عموم بودیم تو فضای باز نشستیم از اول نشسته بود سرش پایین بود تند و تند فقط میخورد... کاسه اجیل همه رو برداشت خورد ... خب ادم خجالت میکشه دیگه شوهر هول هول عین قحطی زده ها تند تند از اول بخوره 

جالبه طرف خودشون دقت کردم اینجوری نیس اصلا...

خونه مامانش میریم زیاد نمیخوره فوقش خیلی معمولی بخوره...

به نظرتون من حساسم ؟ یا شماهم خجالت میکشیدین تو دلتون؟ دلم نمیاد بهش بگم ..شما بودین چکار میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بابام اینجوریه ولی نه جوری که شما گفتی ، طرفه خودش ی لیوان چای هم‌نمیخوره میگع خوشم نمیاد ازشون ،اما طرفه مادرم راحتره . ولی اینجوری که کاسه آجیل رو برداره نیست

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕

برعکس شوهر من ،فقط خونه مامانینام فامیلای ما کم میخوره ،هرچی تعارفش میکنن برنمیداره 

وااای ک چقد حرص میخورم 

طرف ماهم فک میکنن این دوست نداره بره اونجا که اینجوری 

کاش زیاد میخورد من راضیم 

برادر شوهر من هم خیلی ضایع است یعنی ته بی کلاسی اومده بودن خونمون من پیتزا پخته بودم یه ظرف بزرگ گذاشت جلوی خودش و زنش و به اون یکی برادر شوهرم هیچی نرسید انقدر حرص خوردم کلا یه جوری می خوره انگار چند روز گرسنه بوده و زنش هم خیلی ریلکسه  اصلا حرص نمیخوره

خوب بهش بگو 

چه طور طرف خودشون گلاس میذاره از بس بی مهر و سردن همشون... حتی از مامانش رو نمیبینه تو هیچ موردی..

طرف ما همه گرمن وکلا راحته .. فکر میکنه هر کاری دلش میخواد باید بکنه... منم دلم نمیاد بگم یه کم شیک تر رفتار کن...